DealShaker Expo Brașov. Vă invităm la trei seri de spectacole incendiare

Data: 31/05/2018 | Autor: .

DealShaker Expo Brașov. Vă invităm la trei seri de spectacole incendiare willmarkSurprizele se țin lanț la DealShaker Expo Brașov, primul târg regional de shopping OneCoin din România. Wilmark și trupa sa de dans au confirmat participarea la festivalul de shopping&fun organizat între 8-10 iunie la complexul expozițional Lux Divina.

Wilmark și frumoasele lui dansatoare latino vor deschide prima seară de spectacole de la DealShaker Expo Brașov.

Tot vineri, pe scena de la Lux Divina va urca și DEVAS, una dintre cei mai valoroase formații românești, un brand internațional apreciat atât in țară cât și peste hotare.

A doua zi,  sâmbătă seară, de la ora 18.00, renumitul cantaret de muzica traditionala romaneasca Grigore Lese, împreună cu Mihaela Pletea, Olga Podobinschi și Maria Chifu, vor susține un concert extraordinar intitulat ,,Traditie si Avangardă”.

Seria spectacolelor de la DealShaker Expo Brașov va continua duminică seară, pe 10 iunie, cu două dintre cele mai talentate artiste din noua generație, Alexandra Gavrilă și Alice Badea, care vor susține recitaluri live, extraordinare.

Și tot duminică seară, pe scena de la Lux Divina vor defila cele mai frumoase studente din România, în cadrul Fashion Gate – Festivalul de Modă Studențesc.

DEALSHAKER EXPO BRAȘOV se anunță a fi cel mai mare târg de ecommerce organizat vreodată în Brașov.

În cadrul târgului, zeci de firme din țară și din străinătate își vor expune ofertele de produse și servicii, disponibile și pe DealShaker, o platformă globală de cumpărături care are peste 3 milioane de membri activi și unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin.

Vizitatorii DealShaker Expo Brașov vor putea cumpăra o gamă largă de produse, la prețuri promoționale, de la îmbrăcăminte și încălțăminte la produse alimentare, electronice, mașini, terenuri etc. chiar și fără să dețină moneda digitală OneCoin.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.