DealShaker Expo. Zeci de comercianți din 30 de țări vin în weekend la Brașov

Data: 6/06/2018 | Autor: .

DealShaker Expo. Zeci de comercianți din 30 de țări vin în weekend la Brașov  DealShaker Expo. Zeci de comercianți din 30 de țări vin în weekend la Brașov DEALSHAKEREXPO BANNER 3 1 1024x576Brașovenii sunt invitați în acest weekend la primul târg regional DealShaker Expo din România. Organizat între 8-10 iunie la centrul de conferințe și evenimente Lux Divina, la eveniment vor fi expuse mii de produse și servicii, de la îmbrăcăminte și încălțăminte, electronice, alimente tradiționale și mașini, la oferte turistice și imobiliare. Fiecare zi se va încheia cu concerte și spectacole cu artiști de renume, intrarea fiind gratuită.

DealShaker Expo este primul târg de ecommerce regional din România la care vor fi acceptate plățile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, o platformă globală de cumpărături la care au aderat peste 30.000 de români.

La târgul de la Lux Divina, dincolo de cumpărăturile cu sau fără moneda OneCoin, vizitatorii vor putea afla cum pot face shopping pe internet în condiții de siguranță maximă, prin DealShaker.
Pe platforma globală de cumpărături sunt înscriși peste 3 milioane de oameni din întreaga lume, care tranzacționează produse și servicii la prețuri competitive.

Peste 600 de oameni de afaceri din 30 de țări, prezenți pe DealShaker, au confirmat prezența la târgul din Brașov.

,,După succesul târgului ‘3 Day Kickstart Marathon’, de anul trecut, de la Romexpo, unde au fost peste 500 de comercianți din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerţ la turism, transporturi şi IT&C, numărul românilor care au ales să facă afaceri prin intermediul DealShaker a crescut foarte mult. Mulți dintre ei sunt din Brașov, acesta fiind și motivul pentru care primul târg regional DealShaker din România îl organizăm aici”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.
În ultimul an, numărul tranzacțiilor cu OneCoin, la nivel global, a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rujal de peste 3 miliarde de euro.

“România este una dintre cele mai active țări în comunitatea DealShaker, semn că oamenii de afaceri români au înțeles potențialul de business generat de această platformă”, a mai spus Călina.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

Dincolo de shopping, fiecare dintre cele trei zile de expoziție se va încheia cu concerte și spectacole la care intrarea este gratuită.

Printre artiștii care vor urca pe scena de la Lux Divina se vor afla celebrul cântăreț de muzică tradițională românească Grigore Leșe, show-man-ul Wilmark și dansatoarele sale exotice, Trupa Devas, talentatele Alexandra Gavrilă și Alice Badea. Iar duminică seară, spectatorii le vor putea vedea pe cele mai frumoase studente din România, în cadrul Fashion Gate – Festivalul de Modă Studențesc.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.