Dealshaker Glocal Online Expo – Peste 300 de comercianți te așteaptă cu oferte tentante

Data: 4/12/2020 | Autor: .

Dealshaker Glocal Online Expo – Peste 300 de comercianți te așteaptă cu oferte tentante WhatsApp Image 2020 12 04 at 11Peste 300 de comercianți din aproape 30 de țări își vor expune ofertele de produse și servicii, sâmbătă 5 decembrie, începând cu ora 20:00, în cadrul primei ediții a Dealshaker Glocal Online Expo. Evenimentul va fi transmis online, live, pe pagina de Facebook Dealshaker. Vă invităm să participați și să descoperiți deal-urile exclusive prezentate de comercianții Dealshaker.com.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse”, a declarat Cristi Călina, Country Manager Dealshaker Romania.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și câteva mii de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.