DealShaker Mini Expo București. Comercianții de produse românești, în prim-plan

Data: 12/02/2021 | Autor: .

DealShaker Mini Expo București. Comercianții de produse românești, în prim-plan eveniment22OneLife & Dealshaker România organizează sâmbătă, 13 februarie, un nou eveniment Dealshaker Mini Expo. Comercianții de pe platforma de e-commerce Dealshaker își vor prezenta ofertele de produse agro-alimentare, îmbrăcăminte, băuturi, electronice, electrocasnice precum și alte bunuri de larg consum.

,,Ne-am propus să aducem în același loc, la sediul nostru din București, pe comercianții și deținătorii de monede OneCoin și ne bucurăm să constatăm că s-a anunțat un număr semnificativ de participanți, pe tot parcursul zilei. Este o nouă confirmare a faptului că tot mai mulți oameni de afaceri,  în principal mici comercianți și clienți, au înțeles potențialul afacerilor derulate prin DealShaker’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Blue Diamond.

Evenimentul va avea loc la sediul companiei din strada Emil Gârleanu 8A. Organizatorii au luat toate măsurile de siguranță sanitară pentru a permite desfășurarea în bune condiții a manifestării.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse. La DealShaker Mini Expo București, încercăm să ducem experiența online mai departe, să cream cadrul necesar interacțiunii fizice, relațiilor de business, discuțiilor dintre partenerii OneLife. Bineînțeles, totul în condiții de maximă siguranță, având în vedere situația pandemică în care ne aflăm ”, a declarat Cristi Călina, Country Manager Dealshaker Romania.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.