DealShaker Mini Expo Day București. Descoperă avantajele OneCoin

Data: 4/02/2020 | Autor: .

DealShaker Mini Expo Day București. Descoperă avantajele OneCoin  DealShaker Mini Expo Day București. Descoperă avantajele OneCoin 34962169 464591760652603 700367973222711296 o

Fantastic Global Team organizează sâmbătă, 8 februarie, primul târg DealShaker al anului 2020. Peste 30 de comercianți de produse agro-alimentare, îmbrăcăminte, băuturi, electronice, electrocasnice precum și alte bunuri de larg consum vor fi prezenți la Old Mike Pub din București (Strada Morilor, nr. 46).

În cadrul DealShaker Mini Expo Day București, participanții vor putea efectua cumpărături la prețuri excelente cu moneda digitală OneCoin.

Printre comercianții prezenți se vor afla inclusiv producători români de produse agroalimentare, textile, pielărie și alte bunuri.

,,Cumpărând direct de la producătorii români, sprijinim producția autohtonă, pe cei care investesc în acest sector și care fac tot posibilul să reziste în fața concurenței acerbe a importatorilor”, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

,,Pe platforma DealShaker, producătorii români și-au găsit o nouă piață de desfacere, cu un potențial uriaș, oferindu-și produsele la prețuri competitive atât clienților din țară cât și din străinătate. Suntem bucuroși de faptul că numărul partenerilor crește de la o zi la alta”, a mai spus Marc.

,, Interesul major din jurul DealShaker vine să confirme faptul că oamenii de afaceri sunt foarte deschiși la noile tendințe din economie, la ecosistemele bazate pe blockchain și monedele digitale, cum este OneCoin. Economia se schimbă cu o viteză tot mai mare, iar noile tehnologii vin să remodeleze industria la nivel global. Inovația, digitalizarea, automatizarea, Internet of things și noile modele de business se află în prim-plan în noua revoluție industrială în care, iată, antreprenorii români se află în prim-plan’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

Image may contain: 1 person, text  DealShaker Mini Expo Day București. Descoperă avantajele OneCoin 83930262 2545647535756202 236275655715586048 n

,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a mai spus Călina.

DealShaker Mini Expo Day București va debuta la ora 11.00, iar participarea, in care este inclus si prânzul in regim de bufet suedez, costă 100 de lei/persoană (50% in LEI si 50% in OneCoin). Vă rugăm să confirmați din timp participarea la organizatorii evenimentului.

,,Va așteptăm să vă folositi monedele OneCoin cat mai eficient. Comercianții se pregătesc special pentru dumneavoastră cu cele mai bune oferte posibile în acest moment. În plus, vom avea și foarte multe surprize’’, a mai declarat Camelia Marc.

Detalii despre eveniment aflați de AICI.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.