DealShaker Mini Expo Ploiești. Comercianții de produse românești, în prim-plan

Data: 7/03/2020 | Autor: .

DealShaker Mini Expo Ploiești. Comercianții de produse românești, în prim-plan 88146790 299044781064932 5163055816600715264 n

Câteva zeci de oameni de afaceri participă, astăzi, la o nouă ediție a DealShaker Mini Expo, la Casa Sindicatelor din Ploiești. Comercianții de pe Valea Prahovei își prezintă ofertele de produse agro-alimentare, îmbrăcăminte, băuturi, electronice, electrocasnice precum și alte bunuri de larg consum.

 ,,Ne-am propus să aducem în același loc pe comercianții și deținătorii de monede OneCoin de pe Valea Prahovei, iar după primele ore de la deschiderea expoziției cu vânzare, ne bucurăm să constatăm numărul semnificativ de participanți. Este o nouă confirmare a faptului că tot mai mulți oameni de afaceri,  în principal mici comercianți și clienți, au înțeles potențialul afacerilor derulate prin DealShaker’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

Dincolo de zona de shopping, în cadrul întâlnirilor B2B, experții Fantastic Global Team Cristi Călina, Camelia Marc și Iona Ochenatu le prezintă participanților detalii concrete despre moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife.

 ,,DealShaker.com are potenţialul de a deschide oamenilor de afaceri accesul la noi pieţe economice unde să își vândă produsele la prețuri competitive, fără întârzieri de plată și în condiții de maximă siguranță. În plus, pot achiziționa diferite produse și servicii printre care, în această perioadă, și multe oferte de vacanțe’’, a declarat Ioana Ochenatu, Onelife Romanian Diamond.

În cadrul DealShaker Mini Expo Ploiești, cei prezenți vor afla detalii concrete și despre cursurile One Academy, o platformă de e-learning menită să ofere românilor, într-un mod simplu și atractiv, toate informațiile necesare despre noua realitate economică mondială, despre blockchain, monedele digitale, despre oportunitățile financiare și trendurile economiei globale.

Următorul eveniment OneLife va avea loc sâmbătă, 14 martie, la București, acolo unde peste 200 de antreprenori, oameni de afaceri și manageri din sectorul IMM-urilor sunt așteptați la o nouă ediție a DealShaker Mini Expo, un eveniment B2B & Networking organizat de Fantastic Global Team.

Aflati detalii din materialul de mai jos.

Maraton de shopping pe DealShaker. Vino să descoperi zeci de mii de produse și servicii

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.