DealShaker Romania își extinde numărul partenerilor comerciali

Data: 23/04/2020 | Autor: .

DealShaker Romania își extinde numărul partenerilor comerciali CamtasiaStudio WXsJS09O73Membrii echipei Fantastic Global Team lucrează intens la dezvoltarea platformei de e-commerce DealShaker Romania, planurile companiei vizând atragerea unui număr de până în 20.000 de parteneri comerciali până la finele anului 2020. Anunțul a fost făcut de Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,Vrem ca până la finele anului să atragem între 10.000 și 20.000 de comercianți români pe platforma DealShaker, acolo unde business-ul se desfășoară online, iar tranzacțiile sunt scutite de problema blocajului economic și de celelalte efecte negative ale crizei’’, a declarat Călina.

Planurile vizează, totodată, extinderea comunității OneLife România la 100.000 de membri.

După ridicarea restricțiilor generate de pandemia de coronavirus, echipa Fantastic Global Team pregătește o serie amplă de întâlniri între oamenii de afaceri, convinși fiind că este nevoie de susținerea business-ului românesc.

,,Vom avea, în acest an, peste 20 de evenimente în toată țara, mai mici sau mai mari în funcție și de modul în care vor evolua aceste restricții. Criza nu trebuie să închidă business-ul, nu trebuie să punem toți lacătul pe ușă și să dezarmăm în fața acestei probleme. Oamenii de afaceri au nevoie de o platformă pe care să își continue tranzacții, iar DealShaker.ro va veni în întâmpinarea lor cu un ecosistem dinamic și foarte sigur. Vrem să ajutăm oamenii de afaceri români să își continue business-ul, să contribuie la revenirea economică’’, a mai declarat Călina.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.