DealShaker Summer Day – Partenerii OneLife, la Ploiești

Data: 18/07/2019 | Autor: .

dealshaker summer day DealShaker Summer Day – Partenerii OneLife, la Ploiești DEALSHAKER SUMMER DAY 1024x576

Peste 100 de antreprenori, oameni de afaceri și manageri din sectorul IMM-urilor sunt așteptați pe 24 iulie, la Ploiești, la prima ediție a DealShaker Summer Day, un eveniment B2B & Networking organizat de echipa Fantastic Global Team.

În cadrul evenimentului, ce va avea loc la Restaurant Noblesse D’Art (str. Mărășești 60, Ploiești), participanții vor afla detalii de ultimă oră despre evoluția comunității de business OneLife, despre dinamica platformei de e-commerce DealShaker.com și despre dezvoltarea ecosistemului OneCoin.

Dincolo de prezentarea conceptului OneLife, va avea loc și o expoziție cu vânzare în OneCoin în cadrul căreia partenerii OneLife își vor prezenta o parte dintre produsele și serviciile care sunt disponibile pe platforma DealShaker.com.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

dealshaker summer day DealShaker Summer Day – Partenerii OneLife, la Ploiești 66896148 1793772277392219 6655624692184907776 n 1024x697Evenimentul va începe la ora 14.30, cu primirea invitaților, moment ce va fi urmat de o sesiune de B2B & Networking. La ora 18, experții OneLife vor prezenta, în detaliu, avantajele pe care întreprinzătorii le pot accesa odată ce aderă la OneLife, comunitate de business care numără, în prezent, peste 3,5 milioane de parteneri din întreaga lume. Accesul la prezentarea conceptului OneLife este gratuită.

,,OneLife este o comunitate în care construim împreună relații de afaceri bazate pe încredere, pe responsabilitate și predictibilitate, pe dorința de a ne dezvolta afacerile într-un mediu sigur, solid, departe de provocările economiei clasice, de blocajul financiar, de inflație. Sunt peste 40.000 de români care tranzacționează, în prezent, în noul ecosistem revoluționar, bazat de blockchain. Vă invităm să descoperiți conceptul OneLife’’, a mai spus omul de afaceri.

DealShaker Summer Day Ploiești se va încheia cu Gala Dinner, un eveniment monden în cadrul căruia participanții vor avea parte, dincolo de mâncărurile și băuturile alese, de o petrecere cu multe surprize.

Vă puteți rezerva participarea la numărul de telefon 0726.260.231

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.