DealShaker Summer Days. Peste 100 de oameni de afaceri, la evenimentul din Ploiești

Data: 25/07/2019 | Autor: .

dealshaker summer days DealShaker Summer Days.  Peste 100 de oameni de afaceri, la evenimentul din Ploiești DSC03133 1024x576Peste 100 de antreprenori, oameni de afaceri și manageri din sectorul IMM-urilor au participat miercuri, la Ploiești, la prima ediție a DealShaker Summer Days, un eveniment B2B & Networking organizat de echipa Fantastic Global Team.

 

În cadrul evenimentului, ce a avut loc la Restaurant Noblesse D’Art, antreprenori veniți din toată țara și-au prezentat ofertele de bunuri și servicii în cadrului unei mini-expoziții DealShaker, iar apoi au participat la un workshop în cadrul căreia experții Cristi Călina și Camelia Marc le-au prezentat ultimele noutăți despre evoluția comunității de business OneLife, despre dinamica platformei de e-commerce DealShaker.com și despre mult așteptata convertibilitate a monedei OneCoin.

dealshaker summer days DealShaker Summer Days.  Peste 100 de oameni de afaceri, la evenimentul din Ploiești DSC03127 1024x576DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin.

dealshaker summer days DealShaker Summer Days.  Peste 100 de oameni de afaceri, la evenimentul din Ploiești DSC03105 1024x576Experții OneLife au prezentat, în detaliu, avantajele pe care întreprinzătorii le pot accesa odată ce aderă la OneLife, comunitate de business care numără, în prezent, peste 3,5 milioane de parteneri din întreaga lume.

DealShaker Summer Days Ploiești s-a încheiat cu Gala Dinner, un eveniment monden în cadrul căruia participanții au avut parte, dincolo de mâncărurile și băuturile alese, de o petrecere cu multe surprize.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.