DealShaker Training Day Bucharest. 2020, focus pe dezvoltarea comunității de afaceri

Data: 27/01/2020 | Autor: .

DealShaker Training Day Bucharest. 2020, focus pe dezvoltarea comunității de afaceri  DealShaker Training Day Bucharest. 2020, focus pe dezvoltarea comunității de afaceri 20200125 113633

2020 va fi anul în care comunitatea OneLife România se va focusa pe dezvoltarea business-ului prin extinderea pachetelor de bunuri și servicii tranzacționate prin intermediul platformei de e-commerce DealShaker.

În cadrul primului workshop DealShaker Training Day, organizat în weekend la București, experții de la Fantastic Global Team au anunțat calendarul evenimentelor de business ce vor avea loc în următoarele luni. Vor fi zeci de traininguri, workshop-uri, conferințe și manifestări expoziționale, atât în țară cât și în străinătate, acolo unde oamenii de afaceri vor afla detalii concrete despre oportunitățile oferite de platforma DealShaker și vor putea încheia afaceri profitabile.

În prezent, peste 40.000 de români sunt conectați la această comunitate.

În cadrul DealShaker Training Day Bucharest, expertul Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond, a vorbit despre oportunitățile oferite de platforma DealShaker.com și a insistat pe necesitatea dezvoltării unor oferte solide, care să dinamizeze volumul de tranzacții online.

,,Cel mai sănătos mod de a plăti și a cumpăra servicii și produse, în prezent, este 50 % în euro și 50% în OneCoin, pentru că în acest mod câștigă și clientul și vânzătorul. Vrem să dezvoltăm această comunitate, pas cu pas, pe fundamente solide, pe parteneriate și relații solide de afaceri’’, a declarat acesta.

Tot în cadrul conferinței, expertul Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond, a prezentat evoluția spectaculoasă a comunității OneLife și a monedei digitale OneCoin, care se apropie de pragul voloric de 42 de euro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.