Dealshaker Training Moldova. Comunitatea OneLife se extinde în Rep. Moldova

Data: 7/08/2019 | Autor: .

dealshaker training moldova Dealshaker Training Moldova. Comunitatea OneLife se extinde în Rep. Moldova 67899972 363570817891355 4184101017425543168 n 1024x768

Câteva zeci de antreprenori, întreprinzători, oameni de afaceri și manageri din companiile din Republica Moldova au participat, în aceste zile, la un adevărat maraton de training & workshop organizat de echipa Fantastic Global Team la Chișinău și Soroca.

În cadrul celor trei zile de evenimente, experții OneLife România le-au prezentat participanților detalii de ultimă oră despre evoluția comunității de business OneLife, despre dinamica platformei de e-commerce DealShaker.com și despre dezvoltarea ecosistemului OneCoin.

dealshaker training moldova Dealshaker Training Moldova. Comunitatea OneLife se extinde în Rep. Moldova 67726870 2153526534751027 4324589767044890624 n 1024x768,,Ne-a surprins foarte plăcut faptul că oamenii de afaceri din Moldova sunt foarte deschiși la noile tendințe din economie, la ecosistemele bazate pe blockchain și monedele digitale, cum este OneCoin. Economia se schimbă cu o viteză tot mai mare, iar noile tehnologii vin să remodeleze industria la nivel global. Inovația, digitalizarea, automatizarea, Internet of things și noile modele de business se află în prim-plan în noua revoluție industrială în care, iată, antreprenorii din Moldova se află în prim-plan’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

Dincolo de prezentarea conceptului OneLife și a ecosistemului de business construit în jurul monedei digitale OneCoin, antreprenorii moldoveni au avut ocazia să își prezinte produsele și serviciile care, multe dintre ele, vor fi disponibile, în curând, pe platforma DealShaker.com.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Cristi Călina.

Cu ocazia workshop-urilor desfășurate la Chișinău și Soroca, experții OneLife au prezentat, în detaliu, avantajele pe care întreprinzătorii le pot accesa odată ce aderă la OneLife, comunitate de business care numără, în prezent, peste 3,5 milioane de parteneri din întreaga lume.

,,OneLife este o comunitate în care construim împreună relații de afaceri bazate pe încredere, pe responsabilitate și predictibilitate, pe dorința de a ne dezvolta afacerile într-un mediu sigur, solid, departe de provocările economiei clasice, de blocajul financiar, de inflație. Sunt peste 40.000 de români care tranzacționează, în prezent, în noul ecosistem revoluționar, bazat de blockchain. Vă invităm să descoperiți conceptul OneLife’’, a mai spus omul de afaceri.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.