Descopera comunitatea OneLife si avantajele monedei digitale OneCoin

Data: 7/11/2018 | Autor: .

Descopera comunitatea OneLife si avantajele monedei digitale OneCoin DSC03759 1024x683Misiunea rețelei OneLife este să creeze o comunitate globală de utilizatori Web care să folosească ecosistemul OneCoin pentru a avea acces la tranzacții financiare mai rapide, mai sigure, mai ieftine, oriunde și oricând.

Reţeaua OneLife are o platformă digitală cu un ecosistem unic de produse sofisticate şi instrumente de rețele sociale care ajută membrii să obţină independenţa financiară. Membrii OneLife se bucură de acces la o serie de programe e-learning care îi ajută să aplice teoriile financiare. Acest lucru le permite să înţeleagă, să mineze, să tranzacționeze moneda digitală, să joace jocuri on-line și de asemenea să facă tranzacții internaționale sigure și la costuri reduse.

Ce este OneCoin

OneCoin este o monedă digitală, bazată pe criptografie, creată printr-un proces numit „minerit”. La fel ca si codul de bare, sau seria trecută pe o factura, fiecare monedă digitală este unică.

Spre deosebire de moneda emisă de guverne, există un număr finit de monede OneCoin, ele fiind astfel neafectate de inflație și imposibil de falsificat sau contrafăcut. Pentru că mondele digitale nu sunt legate de o anumită țară sau de o bancă centrală, valoarea monedei depinde de factori cum ar fi utilitatea, cererea și oferta.

Atunci când utilizatorii devin membrii OneCoin, ei incep sa faca parte dintr-o rețea globală de milioane de “mineri digitali” OneCoin, care aleg să își folosească monedele OneCoin in diferite moduri. Au posibilitatea sa “mineze” moneda și sa beneficieze de valoarea sa. De asemenea, au posibilitatea sa efectueze plăți și transferuri de bani, in si din, orice parte a lumii.

Aspectul de unicitate al noului Blockchain OneCoin – care va seta un nou standard in industrie, prin stocarea de informații KYC (despre proprietari – utilizatori), – este ca rulează la fiecare minut și este adaptat la nevoile clienților și comercianților.
Cu un număr finit de 120 de miliarde de monede, OneCoin va fi una dintre cele mai mari monede de rezervă la nivel mondial.

Descopera avantajele OneLife pe FantasticGlobalTeam.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.