Dinos Bakalis: Alegoria Peșterii sau cum arată realitatea în care trăim

Data: 20/10/2018 | Autor: .

Dinos Bakalis: Alegoria Peșterii sau cum arată realitatea în care trăim dinos bakalis Dinos Bakalis: Alegoria Peșterii sau cum arată realitatea în care trăim dinos 1024x568

Ați văzut seria Matrix? O poveste SF despre o perspectivă originală în privința realității. Expertul Dinos Bakalis, OneLife Blue Diamond, a prezentat, în cadrul OneLife Tour Bucharest, o variantă inedită a poveștii, văzută din perspectiva vremurilor în care trăim. Vă invităm să urmăriți, în clipul de mai jos, ,,Alegoria Peșterii’’, o demonstrație excelentă legată de modul în care oamenii percep schimbarea.

Dinos Bakalis s-a aflat miercuri la București, alături de experții OneLife Damir Topic și Marco Vassanelli în cadrul unui turneu menit să promoveze cel mai mare eveniment OneLife organizat în Europa în această toamnă, First OneLife European Event, ce va avea loc pe 24 noiembrie la Paris.

Peste 100 de parteneri OneLife din toată țara au fost prezenți la Premier Palace, acolo unde experții străini și cei de la Fantastic Global Team le-au prezentat cele mai bune metode de promovare ale ofertelor cât și noi informații despre evoluția monedei digitale OneCoin și a platformei DealShaker.com.

„Educația este cea mai puternică armă de pe pământ și suntem datori să explicăm cât mai multor oameni ce schimbări va aduce viitorul”, a declarat, în cadrul conferinței, Dinos Bakalis.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

În cadrul DealShaker Training Day, eveniment care a precedat road-show-ul OneLife Business Tour, participanții au aflat, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.