Dragoș: Sunt sigur că viitorul ne aparține

Data: 1/08/2019 | Autor: .

Dragoș: Sunt sigur că viitorul ne aparține Untitled 1024x553,,Am ratat o ocazie, primul tren cu Bitcoin. Pe al doilea nu vreau să-l ratez. Am intrat cu o investiție mare și sunt sigur că viitorul ne aparține’’, afirmă Nicu Dragoș, partener OneLife.

,,În viitorii 5 ani, vom asista la schimbări radicale și suntem pregătiți pentru asta’’, a mai spus acesta.

Nicu Dragoș și-a prezentat, în cadrul DealShaker Summer Days Ploiești, cartea ,,România, 1918 – Marea Unire. Acte și documente’’, disponibilă pe DealShaker.com cu plata integrală în OneCoin.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Iar veștile bune continuă. În curând, DealShaker va avea o versiune în limba română și își va diversifica ofertele de servicii.

,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului”, au declarat organizatorii DealShaker Summer Days.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.