Duncan Arthur: DealShaker reprezintă viitorul pe internet

Data: 11/09/2018 | Autor: .

dealshaker Duncan Arthur: DealShaker reprezintă viitorul pe internet duncan

DealShaker.com, una dintre cele mai dinamice platforme de ecommerce din lume, va fi relansată în curând sub o nouă formă, multimedia, interactivă. Duncan Arthur, project managerul DealShaker, a prezentat, la DealShaker Expo de la Brașov, câteva dintre facilitățile pe care noua interfață web le va oferi partenerilor OneLife din întreaga lume.

,,DealShaker, în noua formă, credem noi că va reprezenta viitorul. Vom avea o parte de interacțiune extrem de bine definită, cu o integrare optimă a social media&network, prin intermediul cărora utilizatorii vor putea discuta și face tranzacții profitabile. În plus, vom avea un segment de licitații de tip eBay, cu plata în OneCoin. Sunt multe, foarte multe surprize, inclusiv un sistem de premiere pentru cei care folosesc platforma, elemente la care lucrăm și care vor redefini experiența DealShaker”, a declarat Duncan Arthur.

Noul DealShaker este în lucru și aproape gata de lansare, iar una dintre surprize este că va avea o versiune în limba română dedicată zecilor de mii de comercianți din țara noastră care fac afaceri profitabile cu OneCoin.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.