Echipa Fantastic Global Team, la DealShaker Expo Budapesta

Data: 22/02/2020 | Autor: .

Echipa Fantastic Global Team, la DealShaker Expo Budapesta 85197738 10219505624785642 8558669497827852288 oEchipa Fantastic Global Team s-a aflat,în weekend, la Budapesta, în Ungaria, acolo unde avut loc primul DealShaker Expo organizat în țara vecină. A fost un eveniment de succes, la care au participat peste 100 de oameni de afaceri maghiari interesați de avantajele comunității OneLife și de tranzacțiile cu OneCoin, pe platforma DealShaker.

În cadrul evenimentului, experții OneLife Cristi Călina, Ioana Ochenatu și Camelia Marc, alături de reprezentanți OneLife din mai multe țări de pe 5 continente au prezentat participanților detalii concrete despre pachetul educațional derulat de One Academy, despre platforma revoluționară DealShaker.com, moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife.

Evenimentul din Budapesta a inclus și un mini târg DealShaker, primul organizat vreodată în Budapesta. Mai mulți comercianți din Ungaria, Italia și România și-au prezentat produsele și serviciile oferite prin intermediul platformei DealShaker.com, acolo unde plățile se fac cu moneda digitală OneCoin.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.