Echipa Fantastic Global Team, la Sărbătoarea Junilor din Brașov

Data: 6/05/2019 | Autor: .

Echipa Fantastic Global Team, la Sărbătoarea Junilor din Brașov  Echipa Fantastic Global Team, la Sărbătoarea Junilor din Brașov 59343008 2391412647569674 6473310546014765056 n

Membrii echipei Fantastic Global Team au participat, în weekend, la Sărbătoarea Junilor din Brașov, o manifestare tradițională inedită care are loc în fiecare an, după Paște. Mii de brașoveni și turiști au fost prezenți la paradă.

Tradiția spune că, după ce junii din cele sapte cete îndeplinesc ritualul cântării Troparului Învierii și al Horei Junilor, defilează prin centrul vechi al orasului, iar apoi se retrag la Pietrele lui Solomon.

Pe tot parcursul călătoriei, junii au fost întâmpinaţi de locuitorii Braşovului și turiști cu urale şi aplauze, cărora Junii le-au răspuns prin a-i  invita să-i însoţească “la Pietri” ca să petreacă împreună cu ei.

Odată ajunşi la Pietrele lui Solomon, junii s-au răspândit pe cele două platouri la locurile amenajate din moşi strămoşi, la mesele lor, care altădată erau nişte ridicături de pământ.

În mod traditional, petrecerea a început prin ieşirea la horă şi aruncarea buzduganului, pe melodia cunoscută ca “Hora Junilor”.

Echipa Fantastic Global Team a participat, ca în fiecare an, la paradă și marea petrecere câmpenească.

,,Tradițiile, obiceiurile, sunt cele care ne definesc ca popor. În OneLife, o comunitate de peste 4 milioane de oameni din întreaga lume, încercăm să promovăm pe toate căile, atât la evenimentele din țară cât mai ales din cele din străinătate, tradițiile românești, muzica, portul și dansul popular. Ne mândrim cu obiceiurile noastre, cu frumusețea straielor populare, cu muzica tradițională, cu tot ceea ce reprezintă moștenirea noastră românească. Împreună, construim o comunitate  de business, axată pe tehnologii de ultimă generație, însă nu uităm de tradiții, de moștenirea noastră culturală’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.