Echipa OneEcosystem lansează noua platformă Dealshaker în Ungaria

Data: 3/02/2022 | Autor: .

Echipa OneEcosystem lansează noua platformă Dealshaker în Ungaria 272904018 772130700415845 8111761018228743198 nEchipa OneEcosystem Romania va lansa, oficial, noua platforma DealShaker în Ungaria, cu ocazia unui eveniment special ce va avea loc pe data de 5 februarie, la Hotel Continental din Budapesta.

 Noua platformă DealShaker.com 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide partenerilor din România și Ungaria accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse.

Cu ocazia evenimentului din Budapesta, partenerii One din cele două țări se vor întâlni pentru a tranzacționa bunuri şi servicii la costuri reduse.

Echipa OneLife România va prezenta reprezentanților IMM-urilor  din țara vecină oportunitățile de afaceri disponible pe platforma DealShaker, acolo unde își vor putea prezenta produsele și serviciile către un public potențial de peste 4 milioane de membri OneLife.

Anul 2022 va aduce o crestere semnificativa a numarului comerciantilor si a clientilor prezenti pe noua platforma Dealshaker. Cristi Calina, country manager Dealshaker Romania, estimeaza ca 2022 va insemna un adevarat boom financiar pentru partenerii One, estimarile vizand o crestere semnificativa a numarului si a valorii tranzactiilor comerciale prin intermediul ecosistemului One.

DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One.

În DealShaker si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală One.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.