Echipa OneLife România & Moldova, pregătită pentru DealShaker Expo Odessa

Data: 5/02/2020 | Autor: .

Echipa OneLife România & Moldova, pregătită pentru DealShaker Expo Odessa 83882304 175319227066190 2981972003788947456 n

Mai sunt numai câteva zile până la DealShaker Expo Odessa (14 – 15 februarie), cel mai important eveniment al începutului de an pentru comunitatea OneLife din Europa de Est. Dacă doriți să participați la excursia organizată de echipa OneLife România & Moldova, vă invităm să luați legătura cu liderii OneLife.

În cadrul evenimentului, experții OneLife din mai multe țări de pe 5 continente vor prezenta participanților detalii concrete despre pachetul educațional derulat de One Academy, despre platforma revoluționară DealShaker.com, moneda digitală OneCoin și despre comunitatea OneLife.

Evenimentul din Odessa va include și cel mai mare târg DealShaker organizat vreodată în Ucraina.

Sute de comercianți din întreaga lume își vor prezenta produsele și serviciile oferite prin intermediul platformei DealShaker.com, acolo unde plățile se fac cu moneda digitală OneCoin.

Dincolo de Mastermind Conference, DealShaker Expo și Gala Dinner, cu ocazia evenimentului din Odessa, participanții vor putea participa și un tur turistic al orașului.

Deplasarea la Odessa se va efectua pe data de 13 februarie și întoarcerea este programată pentru 16 februarie. Oferta include transportul cu un autocar clasificat de lux, 3 nopti de cazare la un hotel de patru stele și participarea la eveniment.

Detalii despre DealShaker Expo Odessa aflați de la organizatorii Fantastic Global Team.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.