Experții în audit: Cred cã OneCoin este nivelul urmãtor, superior al criptomonedelor

Data: 7/04/2020 | Autor: .

Experții în audit: Cred cã OneCoin este nivelul urmãtor, superior al criptomonedelor CamtasiaStudio Rkq2qi3YfL

Semper Fortis, o companie de audit si consultanță, parte a Morison International, a auditat blockchain-ul OneCoin, iar rezultatul este cel anticipat. Blockchain-ul este coerent, iar perspectivele sunt extraordinare.

Într-o discuție cu Ruja Ignatova, fondatorul și directorul general al companiei OneCoin, Dian Dimitrov, partenerul executiv al Semper Fortis, a declarat că modelul OneCoin este, mai mult sau mai puțin, destul de similar cu Bitcoin.

,,Ceea ce s-a fãcut este cã am verificat dacã fiecare block este alcãtuit din tranzacțiile menționate, dacã blockchain-ul este coerent’’.

Rezultatele auditului au arătat , în primul rând, că ,,nu existã monede minate în afara blockchain-ului. Blockchain-ul este coerent, adicã nu existã permutãri în cadrul blockchain-ului. Iar ceea ce utilizatorul vede pe website sau pe interfațã, sau cum doriți sã îi spuneți, este același lucru cu ceea ce se petrece în spatele ei’’

Potrivit expertului, ,,OneCoin este nivelul urmãtor, superior al criptomonedelor, pentru simplu fapt cã, pânã acum, criptomonedele au fost descentralizate. Aceasta înseamnã cã existau multe posibilitãti pentru fraudã și alte aspecte similare. Iar practic, OneCoin este prima criptomonedã centralizatã. Ea combinã, în sinergie, toate avantajele criptomonedei cu avantajele utilizãrii centralizate, ale minãrii centralizate, ale activitãþilor centralizate ale monedei. Și vãd foarte mult potențial de dezvoltare, de creștere aici’’.

,,OneCoin este singura monedă digitală despre care am auzit cã utilizeazã o modalitate centralizatã pentru managementul criptomonedei’’, a mai declarat Dian Dimitrov. Acesta a precizat că Semper Fortis va continua auditarea blockchain-ului OneCoin și în perioada următoare.

Potrivit Rujei Ignatova, rezultatele vin să confirme potențialul ecosistemului OneCoin.

,,Oamenii au fãcut multe comentarii cu privire la criptomonede. Bill Gates spunea cã reprezintă viitorul plãților. Consider cã este foarte, foarte important sã ai încredere în criptomonedã, deoarece dacã este fãcutã bine, dacã este fãcutã într-un mod bun, aceastã parte a lumii financiare, în opinia mea, poate sã devinã un fel de al doilea sistem bancar’’, a declarant Ignatova.

,,Pot sã trimit mult mai ușor bani dintr-un colț al lumii în altul, iar dacã oamenii au încredere în sistem, este ceva unic. Nu cred cã va fi un al doilea sistem bancar, ci mai degrabã urmãtorul sistem bancar’’, a mai spus fondatorul OneCoin.

Vă invităm să urmăriți discuția dintre cei doi în clipul video de mai jos.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.