Experții OneLife, la București: Dezvoltăm, împreună, economia viitorului

Data: 18/10/2018 | Autor: .

Experții OneLife, la București: Dezvoltăm, împreună, economia viitorului onelife Experții OneLife, la București: Dezvoltăm, împreună, economia viitorului DSC03785 1024x683

Trei dintre cei mai importanți experți din comunitatea OneLife, Dinos Bakalis, Damir Topic și Marco Vassanelli s-au aflat miercuri la București cu ocazia OneLife Business Tour, menit să promoveze cel mai mare eveniment OneLife organizat în Europa în această toamnă, First OneLife European Event, ce va avea loc pe 24 noiembrie la Paris.

Peste 100 de parteneri OneLife din toată țara au fost prezenți la Premier Palace, acolo unde experții străini și cei de la Fantastic Global Team le-au prezentat  cele mai bune metode de promovare ale ofertelor cât și noi informații despre evoluția monedei digitale OneCoin și a platformei DealShaker.com.

„Educația este cea mai puternică armă de pe pământ și suntem datori să explicăm cât mai multor oameni ce schimbări va aduce viitorul”, a declarat, în cadrul conferinței, Dinos Bakalis.

Iar Cristi Călina le-a vorbit celor prezenți despre avantajele platformei DealShaker, acolo unde comercianții își pot expune ofertele de mărfuri și servicii în fața a milioane de potențiali clienți din 194 de țări.

Potrivit experților de la Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

În cadrul DealShaker Training Day, eveniment care a precedat road-show-ul OneLife Business Tour, participanții au aflat, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.