Experții OneLife, prezentări la Brașov. Vino să afli cum să faci afaceri la un alt nivel

Data: 22/05/2018 | Autor: .

Experții OneLife, prezentări la Brașov. Vino să afli cum să faci afaceri la un alt nivel  Experții OneLife, prezentări la Brașov. Vino să afli cum să faci afaceri la un alt nivel curs0 1024x687Mai sunt numai câteva zile până la primul târg regional DealShaker Expo din România (8-10 iunie) și experții OneLife sunt prezenți deja la Brașov pentru a împărtăși celor interesați conceptul de business OneLife în cadrul unor sesiuni speciale, organizate marți și joi la Hotelul Gott.

Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond, și Camelia Marc, OneLife Romanian Leader, vă invită diseară, de la ora 18.00, la o întâlnire dedicată persoanelor cu spirit antreprenorial.

Iar dacă nu aveți timp să ajungeți diseară, un al doilea eveniment OneLife Business Presentation Concept, la care va fi prezentă și Doina Matache, OneLife Romanian Emerald, este programat joi, 24 mai, tot la ora 18:00, la Hotelul Gott.

Experții OneLife, prezentări la Brașov. Vino să afli cum să faci afaceri la un alt nivel curs1 1024x687

În cadrul evenimentelor OneLife Business Presentation Concept, participanții vor afla detalii despre avantajele apartenenței la OneLife, o comunitate globală cu peste 3,4 milioane de oameni din 194 de țări care au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Dacă ai un business și vrei să extinzi afacerile, să îți găsești noi clienți cu care să faci afaceri în condiții de siguranță, rapid și profitabil, atunci trebuie să fii prezent la OneLife Business Presentation Concept.

Vei afla astfel, din timp, toate informațiile necesare pentru a exploata oportunitățile oferite de DealShaker Expo Brașov, evenimentul la care vor fi prezenți peste 600 de parteneri OneLife din 30 de țări din întreaga lume.

Evenimentul de business din 8-10 iunie va găzdui la complexul Lux Divina expozanți din aproape toate domeniile de activitate, de la producție și comerț alimentar la auto, turism, textile, încălțăminte, construcții și imobiliare, care vor tranzacționa bunuri și servicii cu moneda digitală OneCoin, la prețuri competitive.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.