Fantastic Chess Junior Masters. Fantastic Global Team, alături de copiii pasionați de șah

Data: 10/12/2018 | Autor: .

Fantastic Chess Junior Masters. Fantastic Global Team, alături de copiii pasionați de șah fantastic chess junior masters Fantastic Chess Junior Masters. Fantastic Global Team, alături de copiii pasionați de șah 47683681 767416760284792 2037503661696876544 o 1024x684Peste 130 de copii pasionați de șah au participat în weekend, la București, la turneul Fantastic Chess Junior Masters, unul dintre cele mai importante evenimente din acest an dedicate ,,sportului minții’’.

Organizat de Fantastic Global Team și Asociația PRO ȘAH București, turneul a adus la start copiii  cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Desfășurat în sistemul elvețian, cu șase runde, turneul de șah a fost arbitrat de experții Roxana Firaru și Radu Chirilă.

În cadrul evenimentului desfășurat la Premiere Palace & SPA Hotel din București, au fost acordate premii speciale – excursii în țară și străinătate, cu un fond de premiere de 7500 de euro pentru fiecare categorie de vârstă.

,,Pentru Fantastic Global Team este primul concurs de acest gen pe care îl sponsorizăm. Este un moment semnificativ, este primul în care răsplătim și premiem performanța, valoarea și perseverența unor copii extraordinari și suntem mândri că le-am adus o bucurie,  mai ales acum, în prag de sărbători”, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

Premiile și produsele oferite participanților la Fantastic Chess Junior Masters, de la fructe, produse de patiserie, produsele de îmbrăcăminte, la diplome și trofee, au fost posibile datorită plății 100% cu prima moneda digitală privată, OneCoin.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.