Gabi Pavel: Am intrat în comunitatea OneLife pentru oportunități

Data: 2/09/2019 | Autor: .

onelife Gabi Pavel: Am intrat în comunitatea OneLife pentru oportunități 22 1024x671

Gabi Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și activi parteneri din comunitatea OneLife. În cadrul celui mai nou eveniment organizat de Fantastic Global Team, la Ploiești, și dedicat comercianților care s-au alăturat platformei DealShaker.com, omul de afaceri a prezentat, pe scurt, experiențele sale legate de business-ul în comunitatea la care au aderat peste 40.000 de români.

,,Vreau să vă spun sincer. Am intrat în OneLife pentru bani, pentru oportunități”, a declarat omul de afaceri, completând că a avut postate pe DealShaker.com o gamă largă de deal-uri, de la cosmetice la produse agricole etc. ,,Nu mă opresc aici, o să mai pun diverse deal-uri”, a completat acesta.

Vedeți discursul omului de afaceri în clipul video de mai jos.

În cadrul evenimentului, desfășurat la Restaurant Noblesse D’Art din Ploiești, antreprenori veniți din toată țara și-au prezentat ofertele de bunuri și servicii în cadrului unei mini-expoziții DealShaker, iar apoi au participat la un workshop în cadrul căreia experții Cristi Călina și Camelia Marc le-au prezentat ultimele noutăți despre evoluția comunității de business OneLife, despre dinamica platformei de e-commerce DealShaker.com și despre mult așteptata convertibilitate a monedei OneCoin.

DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin.
Experții OneLife au prezentat, în detaliu, avantajele pe care întreprinzătorii le pot accesa odată ce aderă la OneLife, comunitate de business care numără, în prezent, peste 3,5 milioane de parteneri din întreaga lume.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.