Global Online DealShaker Expo 2020. Sâmbătă, nu rata cele mai bune oferte pe DealShaker.com

Data: 24/07/2020 | Autor: .

Global Online DealShaker Expo 2020. Sâmbătă, nu rata cele mai bune oferte pe DealShaker.com chrome PeMx4kj9yROneLife organizează sâmbătă, 25 iulie 2020, Global Online DealShaker Expo 2020, cel mai mare eveniment online de shopping din acest an. Vor fi mii de oferte de bunuri și servicii la prețuri promoționale, de la proprietăți imobiliare la automobile, produse din zona de fashion etc.

DealShaker.com este o platforma profesionala de e-commerce al carei principal scop este de a promova mediul de business din fiecare tara in parte, in cazul nostru afacerile comerciantilor romani.

Platforma ofera o gama larga de oportunitati de cooperare si tranzactionare pentru industrii, companii si publicul larg, intr-o gama larga de domenii, de la educatie, turism, financiar, marketing, sanitate, bunuri de larg consum si tranzactii internationale.

Impactul DealShaker.com este unul vizibil si cuantificabil prin numarul mare de membri si volumul urias de tranzactii realizat la nivel global.

,,Cu peste 3,7 milioane de membri din 194 de tari, am contribuit la schimbarea comportamentelor de consum din cadrul gospodariilor, un mediu atractiv pentru cresterea afacerilor si pentru dezvoltarea unui sistem de educatie financiara la nivel global, pentru toate varstele.

Ne aflam intr-o perioada in care comertul global online se afla pe un trend semnificativ de crestere si va invitam sa descoperim impreuna oportunitatile oferite de aceasta comunitate de business.

Consideram ca, impreuna, putem sprijini dezvoltarea unui ecosistem de business de viitor, cu focus pe intreprinderile mici si mijlocii, cu solutii si facilitate destinate in primul rand acestui sector’’, a declarat Cristi Calina, OneLife Romanian Blue Diamond.

Global Online DealShaker Expo 2020 va debuta la ora 1:00 a.m. AST/ 6:00 (British Standard Time), pe 25 iulie 2020.

Maratonul de e-commerce va putea fi urmarit pe canalul nostru de youtube GlobalDealShakerOfficial si pe pagina de Facebook: Global-E-Commerce-Dealshaker.

 

Articole similare

1 comentariu

  • 24 iulie 2020, 21:45 Niculina ciobanu says : raspunde

    Care e linkul ptr maine la cumpărături cu Onecoin .?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.