Henrique Machado: Care e deosebirea dintre Bitcoin și OneCoin?

Data: 21/06/2021 | Autor: .

Henrique Machado: Care e deosebirea dintre Bitcoin și OneCoin? facebook 1624094948577 6811947939198450239Henrique Machado, IMA, OLN, Co-Captain, a lansat recent pe pagina sa de facebook un comentariu foarte interesant in care prezintă care sunt, în esență, diferențele principale dintre Bitcoin și OneCoin.

Machado spune că atunci când oamenii caută pentru prima dată informații despre OneCoin, intră pe Internet și de cele mai multe ori întreagă pe Google: Ce este Bitcoin? Ce este OneCoin?

Dincolo de fake news-uri, de speculații, de chestile cu adevărat urâte, se prind cum stă treaba cu prețul.

OneCoin valoarează 42.43 € iar  Bitcoin 32.317 €. De ce e o diferență de preț atât de mare?

În primul rând pentru că Bitcoin este un monopol. Dacă vreți să cumpărați și să folosiți orice monedă digitală, trebuie să folosiți Bitcoin. Asta înseamnă că avem de-a face cu un adevărat cartel monopolist, altfel spus un acord pentru menținerea prețurilor la un nivel ridicat și restricționarea concurenței.

– Există 4 pași de bază:

 

  1. Depuneți banii în exchange.
  2. Cumpărați Bitcoin.
  3. Schimbați Bitcoin cu o altă monedă digitală.
  4. Apoi retrageți acele monede în eWallet.

 

Există 4 taxe care trebuie plătite și veți sesiza, cu siguranță, că toți acționează după același model. Orice monedă digitală care ocolește acest întreg sistem de schimb global reprezintă concurența, dușmanul lor, și vor face orice pentru a distruge această competiție.

OneCoin este moneda comerciantului

Deci, ce faci cu OneCoin? Principala critică pe care o întâmpinăm – De ce nu poți vinde monedele? Ce poți face cu OneCoin?!

Să luăm în considerare procesul tipic pentru achiziționarea tuturor monedelor digitale, cu excepția OneCoin.

 

  1. Depuneți banii.
  2. Achiziționați monede.
  3. Prețul crește.
  4. Vinzi monede.
  5. Cumpărați bunuri și servicii.

 

Dar de ce ai nevoie de pasul 4?

OneCoin poate fi considerată o moneda comercială. OneCoin nu necesită pasul 4, deoarece putem achiziționa direct de pe platforma DealShaker.com bunuri și servicii. Cine pierde aici?

Exchange-urile pierd bani. De aceea nu vor OneCoin! Orice monedă digitală care ocolește acest întreg sistem global de schimb reprezintă concurența și dușmanul lor și vor face orice și totul pentru a distruge această competiție. Acesta este motivul pentru care toate exchange-urile consideră OneCoin ca fiind o înșelătorie.

Într-adevăr, sărind peste pasul 4 economisești foarte mulți bani. De aceea ei urăsc OneCoin. Nu e vorba de minerit. Nu este blockchain-ul centralizat. Este pur și simplu concurența de afaceri.

OneCoin se dovedește a fi o alternativă, una dintre cele mai fiabile și de încredere companii de pe piața criptomonedelor, oferind o serie de oportunități de calitate pentru utilizatorii săi și, mai presus de toate, stabilitate.

OneCoin este o criptomonedă din noua generație, combinând multe avantaje.

OneCoin își propune să devină criptomoneda numărul 1 la nivel mondial, oferind plăți sigure, rapide, fără frontiere.

Unul dintre principalele avantaje ale OneCoin față de Bitcoin este că este gândită pentru utilizarea în masă, ceea ce înseamnă că nu numai utilizatorii pasionați de tehnologie și cunoștințe specializate pot mina moneda, ci oferă tuturor șansa de a avea acces la noile oportunități financiare oferite de criptomonede.

În plus,  ecosistemul OneCoin este singurul care își educă membrii cu privire la modul în care pot folosi cel mai bine tehnologiile viitorului.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.