Iasi DealShaker Business Days. Comunitatea OneLife se focuseaza pe business-ul online

Data: 30/07/2020 | Autor: .

Iasi DealShaker Business Days. Comunitatea OneLife se focuseaza pe business-ul online chrome eyIQenbtNdNoi imagini de la Iasi DealShaker Business Days, primul eveniment DealShaker B2B de după perioada de restricții generate de pandemia de coronavirus.În cadrul evenimentului, expertii Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond si Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond, au prezentat cele mai noi informații despre avantajele comunității OneLife & DealShaker.

În cadrul evenimentului desfășurat la hotelul Bellaria din Iasi, partenerii OneLife și ceilalți oameni de afaceri invitați au aflat cum pot face business-uri profitabile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.

,,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse”, a declarat Cristi Călina.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și câteva mii de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.