Iasi DealShaker Business Days. Oamenii de afaceri din Moldova, invitați să descopere oportunitățile OneLife & Dealshaker

Data: 27/07/2020 | Autor: .

Iasi DealShaker Business Days. Oamenii de afaceri din Moldova, invitați să descopere oportunitățile OneLife & Dealshaker cristiioanaOamenii de afaceri din zona Moldovei sunt invitați marti si miercuri, pe 28 si 29 iulie, la Iasi, la DealShaker Business Days, primul eveniment DealShaker B2B de după perioada de restricții generate de pandemia de coronavirus.

În cadrul evenimentului ce va avea loc la hotelul Bellaria din Iasi (Soseaua Bucium 7), partenerii OneLife și ceilalți oameni de afaceri invitați vor afla cum pot face business-uri profitabile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.

În cadrul Iasi DealShaker Business Days, expertii Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond si Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond, vor prezenta cele mai noi informații despre avantajele comunității OneLife & DealShaker.

,,Vor fi două zile pline, cu multe informații interesante despre planurile OneLife și Dealshaker”, spune Ioana Ochenatu.

Iasi DealShaker Business Days. Oamenii de afaceri din Moldova, invitați să descopere oportunitățile OneLife & Dealshaker 116244991 3355301281186157 5303636794713121392 n,,Pe fondul restricțiilor impuse de pandemie, vom avea întâlniri punctuale, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție, marți (16-18), când va avea loc trainingul partenerilor, și miercuri (18.30-20.00) când vor fi prezentate toate datele despre potențialul business-ului OneLife. Pentru programare, vă rugăm să vă adresați liderilor OneLife’’, a precizat aceasta.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și câteva mii de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

, În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse”, a declarat Cristi Călina.

Iasi DealShaker Business Days. Oamenii de afaceri din Moldova, invitați să descopere oportunitățile OneLife & Dealshaker 116154105 3355325484517070 3799523774010078547 nDealshaker.ro integrează cele mai noi tehnologii web pentru a oferi utilizatorilor o experiență optimă de e-commerce, furnizată de platforma Dealshaker.com.

,,Ne propunem să promovăm, prin intermediul DealShaker.ro, toate ofertele partenerilor OneLife din România și Republica Moldova, cu scopul de a contribui la consolidarea comunității de business OneLife din cele două țări’’, a declarat Cristi Călina.

,,Suntem convinși că, în actualele condiții economice, să cumperi produse românești trebuie să devină un fenomen național, menit să stimuleze creșterea economică a României pe baze sănătoase și predictibile”, a mai spus Călina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.