Iasi DealShaker Business Days. Oamenii de afaceri români, invitați să facă afaceri la nivel internațional

Data: 29/07/2020 | Autor: .

Iasi DealShaker Business Days. Oamenii de afaceri români, invitați să facă afaceri la nivel internațional 116352145 985132961918828 6920892887527574004 nOamenii de afaceri din zona Moldovei participa, in aceste zile, la Iasi, la DealShaker Business Days, primul eveniment DealShaker B2B de după perioada de restricții generate de pandemia de coronavirus.

În cadrul evenimentului desfășurat la hotelul Bellaria din Iasi, partenerii OneLife și ceilalți oameni de afaceri invitați au aflat cum pot face business-uri profitabile cu moneda digitală OneCoin, prin intermediul DealShaker, una dintre cele mai dinamice platforme de e-commerce din lume.

În cadrul Iasi DealShaker Business Days, expertii Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond si Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond, au prezentat cele mai noi informații despre avantajele comunității OneLife & DealShaker.

,,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse”, a declarat Cristi Călina.

În DealShaker.com si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,6 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și câteva mii de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 40.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.