În era digitalizării, a Industry 4.0, OneLife vine să rescrie standardele în domeniu

Data: 8/09/2021 | Autor: .

În era digitalizării, a Industry 4.0, OneLife vine să rescrie standardele în domeniu Plovdiv day 5  28În era digitalizării, a Industry 4.0, OneLife vine să rescrie standardele în domeniu. O platformă de e-commerce de succes, o monedă digitală predictibilă, o academie de business și un întreg pachet de evenimente B2B sunt doar câteva dintre atuurile noului One Ecosystem, proiect lansat odată cu evenimentul din Bulgaria, The Rise of One Ecosystem. Va invitam sa urmariti un montaj cu cele mai spectaculoase momente.

 

OneLife a lansat, cu ocazia evenimentului The Rise of One Ecosystem, desfasurat in weekend la Plovdiv, in Bulgaria, noua platforma online care integreaza toate serviciile si proiectele OneLife.

Un ecosistem de business complet prin intermediul caruia partenerii OneLife vor avea acces la o gama larga de servicii, de la cele educationale, prin intermediul One Academy, la platforma de e-commerce DealShaker, unul dintre cele mai dinamice instrumente de tranzactionare online, aflat la dispoziția partenerilor OneLife.

Va invitam sa urmariti cele mai importante aspecte de la lansarea noului ecosistem.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.