ING: 12% dintre români dețin criptomonede

Data: 23/08/2018 | Autor: .

ING: 12% dintre români dețin criptomonede criptomonede ING: 12% dintre români dețin criptomonede monededigitale 1024x574

12% dintre românii afirmă că deţin criptomonede, o pondere de două ori mai mare decât britanicii sau francezii. Asta arată un studiu lansat de ING, care a inclus 13 ţări din Europa, Statele Unite şi Australia.

Potrivit datelor sondajului online de Ipsos pentru grupul ING, între 26 martie şi 6 aprilie 2018, românii au fost depăşiţi doar de turci, 18% dintre aceștia afirmând că dețin criptomonede. „În Turcia, studiul online ar putea fi influenţat de către tinerii profesionişti care utilizează mai mult media şi tehnologia. În România, credem că efectul este, probabil, similar”, arată studiul ING.

Interesant și relevant este faptul că românii au fost cu 3 puncte procentuale peste media la nivel european, care este de 9%. După români, în topul deținătorilor de monede digitale urmează polonezi (11%), spanioli (10%) şi cehi (9%).

8% dintre austriecii, germanii, italienii şi americanii au declarat că dețin criptomonede. 7% dintre olandezii şi australienii și 5% dintre belgieni au afirmat, de asemenea, că dețin astfel de investiții.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 14.828 de persoane, cu aprox. 1000 de respondenți în fiecare țară.

30.000 DE ROMÂNI DEȚIN ONECOIN

criptomonede ING: 12% dintre români dețin criptomonede imagesÎn prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile prin intermediul platformei DealShaker, arată datele Fantastic Global Team.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin. În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro..

Fantastic Global Team organizează, în weekendul de 1-2 septembrie 2018, DealShaker Training Days, cel mai important eveniment DealShaker B2B al verii. Peste 100 de oameni de afaceri, parteneri OneLife, sunt așteptați la Premier Palace SPA Hotel din București.

,,Participanții la DealShaker Training Days vor afla, printre altele, cum pot să își deschidă un cont pe DealShaker, cum să își prezinte eficient ofertele și cum să facă tranzacții profitabile cu moneda digitală OneCoin. Nu în ultimul rând, dincolo de business & training intensiv, avem și o componentă importantă de networking & fun, însoțită, bineînțeles, de câteva surprize”, a declarat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond.

,,DealShaker are potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse, să caute oportunităţi şi să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului’, a mai spus Calina.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.