Italy Expo. Sute de parteneri OneLife din întreaga lume, prezenți la Verona

Data: 2/12/2019 | Autor: .

Italy Expo. Sute de parteneri OneLife din întreaga lume, prezenți la Verona 78199287 2748413405208284 3192641090255585280 o

Sute de parteneri OneLife din întreaga lume au participat, în weekend, la Italy Expo, cel mai important eveniment al sfârșitului de an în comunitatea de business reunită în jurul platformei de e-commerce DealShaker.com și a monedei digitale OneCoin.

În cadrul evenimentului desfășurat între 28 noiembrie și 1 decembrie, la Verona, experții OneLife din mai multe țări de pe 5 continente au prezentat participanților detalii concrete despre pachetul educațional derulat de One Academy, despre platforma revoluționară DealShaker.com și ultimele noutăți legate de exchange-ul OneCoin.

Pe lista participanților s-au aflat și câteva zeci de oameni de afaceri din România și Republica Moldova care, dincolo de sesiunile de business, au sărbătorit așa cum se cuvine Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie.

Cu ocazia evenimentul din Italia, comercianți din întreaga lume și-au prezentat produsele și serviciile oferite prin intermediul platformei DealShaker.com. Pe parcursul weekend-ului au fost înregistrate sute de tranzacții în care s-a folosit OneCoin.

Pe platforma de e-commerce DealShaker.com, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

DealShaker.com permite comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. Mai mult, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

Pe DealShaker.com poți găsi de la produse artizanale și miere de albine la mașini de lux, apartamente, terenuri și materiale industriale. Zilnic apar zeci de mii de oferte din întreaga lume. Le poți căuta pe cuvinte cheie, după comercianți, după preț, țară etc.  Mai mult chiar, poți intra în legătură directă cu partenerul, pentru a stabili toate detaliile tranzacției.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.