Maraton de shopping pe DealShaker. Vino să descoperi zeci de mii de produse și servicii

Data: 3/03/2020 | Autor: .

Maraton de shopping pe DealShaker. Vino să descoperi zeci de mii de produse și servicii dealshakerEchipa Fantastic Global Team pregătește un adevărat maraton de shopping în luna martie. Pe 7 martie, la Ploiești, pe 14 martie la București și pe 21 martie la Cluj-Napoca, comercianții din ecosistemul OneCoin/OneLife pregătesc câteva zeci de mii de produse, în promoții speciale pentru DealShaker Mini Expo.

Seria de evenimente DealShaker Mini Expo debutează pe 7 martie, la Casa Sindicatelor din Ploiești. Câteva zeci de comercianți își vor prezenta ofertele de produse agro-alimentare, îmbrăcăminte, băuturi, electronice, electrocasnice precum și alte bunuri de larg consum.

În cadrul DealShaker Mini Expo Day Ploiești, participanții vor putea efectua cumpărături la prețuri excelente cu moneda digitală OneCoin. Printre comercianții prezenți se vor afla inclusiv producători români de produse agroalimentare, textile, pielărie și alte bunuri.

Maraton de shopping pe DealShaker. Vino să descoperi zeci de mii de produse și servicii expoploiesti,,Cumpărând direct de la producătorii români, sprijinim producția autohtonă, pe cei care investesc în acest sector și care fac tot posibilul să reziste în fața concurenței acerbe a importatorilor”, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

,,Pe platforma DealShaker, producătorii români și-au găsit o nouă piață de desfacere, cu un potențial uriaș, oferindu-și produsele la prețuri competitive atât clienților din țară cât și din străinătate. Suntem bucuroși de faptul că numărul partenerilor crește de la o zi la alta”, a mai spus Marc.

Următorul DealShaker Mini Expo va avea loc pe 14 martie la Auditorium Pallady, din București. Organizatorii estimează prezența a peste 100 de comercianți și mai mult de 1000 de vizitatori și clienți.

,, Interesul major din jurul DealShaker vine să confirme faptul că oamenii de afaceri sunt foarte deschiși la noile tendințe din economie, la ecosistemele bazate pe blockchain și monedele digitale, cum este OneCoin. Economia se schimbă cu o viteză tot mai mare, iar noile tehnologii vin să remodeleze industria la nivel global. Inovația, digitalizarea, automatizarea, Internet of things și noile modele de business se află în prim-plan în noua revoluție industrială în care, iată, antreprenorii români se află în prim-plan’’, a declarat Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond.

Maraton de shopping pe DealShaker. Vino să descoperi zeci de mii de produse și servicii expobucurestiMaratonul de shopping din luna martie se va incheia cu cel mai mare eveniment DealShaker din zona Transilvaniei, organizat pe 21 martie la Cluj-Napoca.

,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin. Faptul că în luna martie au fost lansate primele oferte de automobile noi cu plata partial în OneCoin vine să confirme acest interes. Urmează și alte oferte spectaculoase, inclusive din zona imobiliară’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,Va așteptăm să vă folositi monedele OneCoin cat mai eficient. Comercianții se pregătesc special pentru dumneavoastră cu cele mai bune oferte posibile în acest moment. În plus, vom avea și foarte multe surprize’’, a mai spus Călina.

Vă rugăm să confirmați din timp participarea la organizatorii evenimentelor.

Articole similare

1 comentariu

  • 7 martie 2020, 21:21 Doina says : raspunde

    Un nou sistem de plati isi face loc pe piata mondiala. Produse de buna calitate,majoritatea din gospodariile proprii (eco),vandute integral sau partial in moneda One,la acest miniDealshaker,sunt doar o parte dintre produsele si serviciile accesibile pe platforma Dealshaker.com, Buna dispozitie si antren…toata lumea a fost multumita: cumparatorii,pe de-o parte multumiti de produsele achizitionate, de cealalta parte,comerciantii,multumiti ca si-au vandut produsele si in acelasi timp au achizitiont,la randu-le alte produse necesare. Felicitari organizatorilor,comerciantilor si, nu in ultimul rand participantilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.