Master Training Italy. Operațiunea Exchange este gata

Data: 20/10/2019 | Autor: .

master training italy Master Training Italy. Operațiunea Exchange este gata CamtasiaStudio IQDRPWyBsh

Comunitatea OneLife se află în preajma momentului pe care toți partenerii îl așteaptă de aproape cinci ani – OneCoin să devină public. Luca Miatton și Cristi Călina, doi dintre membrii GLC OneLife, au declarat, la Master Training Italy, că exchange-ul public este pregătit și că, în următoarele două săptămâni, OneLife va anunța când și în ce fel va fi lansat.

Experții OneLife estimează că momentul va determina o creștere semnificativă a numărului comercianților, a transferurilor de marfă, servicii și a rulajelor în această comunitate.

,,Suntem la momentul pe care l-am visat acum cinci ani și pe care îl așteaptă comercianții și partenerii. Am ajuns la peste 100.000 de companii care acceptă plata parțială sau totală în OneCoin. Exchange-ul va aduce un adevărat boom pentru comunitatea noastră. Va ajuta foarte mult în dezvoltarea comunității de comercianți, a transferurilor de marfă, servicii și a rulajelor în această comunitate’’, a declarat Cristi Călina.

,,Avem nevoie de susținerea dvs., a partenerilor OneLife, trebuie să susținem împreună acest ecosistem cu informații reale, pozitive despre cursurile, despre proiectele și evenimentele noastre’’, a declarat Luca Miatton.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.