Master Training Italy. Sute de vizitatori, la DealShaker Expo

Data: 20/10/2019 | Autor: .

master training italy Master Training Italy. Sute de vizitatori, la DealShaker Expo 20191019 111208 1024x576

Câteva sute de persoane au participat duminică la DealShaker Expo Italy, un eveniment în cadrul căruia oameni de afaceri din Italia și România și-au prezentat produsele și serviciile oferite prin intermediul platformei DealShaker.com, acolo unde plățile se fac cu moneda digitală OneCoin.

Pe parcursul zilei au fost înregistrate sute de tranzacții în care s-a folosit OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitatea OneLife.

DealShaker.com permite comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive. Mai mult, tot mai multe oferte sunt promovate exclusiv în moneda digitală.

Pe DealShaker.com poți găsi de la produse artizanale și miere de albine la mașini de lux, apartamente, terenuri și materiale industriale. Zilnic apar zeci de mii de oferte din întreaga lume. Le poți căuta pe cuvinte cheie, după comercianți, după preț, țară etc.  Mai mult chiar, poți intra în legătură directă cu partenerul, pentru a stabili toate detaliile tranzacției.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.