Mihail Petrovic: Dezvoltăm cea mai sănătoasă rețea de network marketing din lume

Data: 24/09/2018 | Autor: .

autosalvare ciornă Mihail Petrovic: Dezvoltăm cea mai sănătoasă rețea de network marketing din lume Untitled 2 1024x889

OneLife dezvoltă cea mai sănătoasă și prosperă rețea de network marketing din lume, afirmă Mihail Petrovic, unul dintre cei mai cunoscuți experți din ecosistemul OneCoin. Potrivit acestuia, DealShaker.com are potențialul de a transforma online-ul îl cel mai profitabil instrument comercial din lume.

Prezent la DealShaker Expo din Brașov, Mihail Petrovic, Black Diamond, a declarat că ecosistemul dezvoltat în jurul monedei digitale OneCoin are un potențial uriaș.

,,Creștem și ne dezvoltăm pas cu pas. În fiecare zi devenim mai puternici. Nu contează că linia succesului are suișuri și coborâșuri, contează progresul. Trebuie să vedem ce urmează, care este ținta noastră, să privim cu optimism spre viitor. Avem șansa de a dezvolta o platformă inovatoare, avem potențialul de a educa milioane de oameni, de a-i pregăti pentru viitor, pentru economia globală”, a mai spus acesta.

,,OneLife dezvoltă cea mai sănătoasă și prosperă rețea de network marketing din lume. Avem milioane de oameni care deja au aderat, care fac afaceri profitabile împreună. Este timpul pentru următorul pas. Să creăm prosperitate, să confirmăm așteptările, să le oferim argumente solide că investesc într-un sistem predictibil, sustenabil și să-i incurajăm să atragă noi membri. Doar împreună vom reuși, împreună pentru mai mult”, a mai spus acesta.

,,OneCoin reprezintă alternativa optimă la actualul sistem financiar mondial, în care crizele sunt ciclice și se traduc în pagube semnificative pentru investitori, pentru oamenii de rând”, a declarat, la rândul său, un alt reputat expert, Simon Le, într-un discurs susținut la DealShaker Expo Brașov.

,,Investind în OneCoin, ne protejăm de influențele negative ale fluctuațiilor financiare globale. O eventuală criză economică mondială nu ne poate afecta, pentru că OneCoin înseamnă mai mult decât o monedă digitală, reprezintă o comunitate în care oamenii tranzacționează între ei rapid, fără costuri suplimentare, cu respect și în condiții de siguranță maxime”, a mai spus expertul OneLife.

În DealShaker, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.