Miss Franța, Marcie Monfret, primul Miss OneLife

Data: 8/04/2019 | Autor: .

miss onelife Miss Franța, Marcie Monfret, primul Miss OneLife DSC00881 1024x576Franțuzoaica Marcie Monfret, în vârstă de 27 de ani, a câștigat aseară titlul de Miss OneLife. A fost prima competiție de frumusețe organizată de comunitatea OneLife, care numără peste 3,5 milioane de oameni de pe cinci continente.

Marcie Monfret a adunat cele mai multe voturi din partea juriului, din care au făcut parte reprezentanți ai țărilor participante la OneLife Balkan Event, sponsori și specialiști în domeniu.

De profesie fotograf și realizator de film, Marcie (1,75 m/89-67-98) vorbește fluent franceza și engleza, are drept pasiune fotografia și ambiția ei este de a-și lansa propria linie de costume de baie.

În cadrul competiției au mai fost acordate alte câteva premii, printre care Miss Popularitate, Miss Social Media, Miss DealShaker (titlu câștigat de reprezentanta României).

La Miss OneLife, eveniment organizat în Bamboo Club București, au participat 29 de concurente din tot atâtea țări din întreaga lume, din China până în SUA.

 

 

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.