Miss OneLife 2019. Ambasadoarele celor 29 de țări descoperă România

Data: 30/04/2019 | Autor: .

Miss OneLife 2019. Ambasadoarele celor 29 de țări descoperă România miss onelife Miss OneLife 2019. Ambasadoarele celor 29 de țări descoperă România miss 1024x578Miss OneLife, prima competiție de frumusețe organizată de comunitatea OneLife, a însemnat mai mult decât un concurs de beauty. Cele 29 de ambasadoare ale țărilor participante au vizitat, timp de două săptămâni, multe dintre obiectivele turistice din România și au participat la o serie întreagă de evenimente organizate de sponsorii manifestării.

Vă invităm să urmăriți un scurt material video dedicat.

miss onelife Miss OneLife 2019. Ambasadoarele celor 29 de țări descoperă România miss onelife 2019 presa 3 683x1024 683x1024,,Sunt fascinată de toate atracțiile turistice vizitate pe perioada șederii mele în România. Recomand tuturor francezilor să vină în România și să viziteze minunatele destinații turistice din această țară’’, a declarat Marcie Monfret. Franțuzoaica a devenit, pe 7 aprilie, prima câștigătoare a Miss OneLife.

Marcie Monfret a adunat cele mai multe voturi din partea juriului, din care au făcut parte reprezentanți ai țărilor participante la OneLife Balkan Event, sponsori și specialiști în domeniu. Marele premiu a constat într-o mașină de lux, de 100.000 de euro.

În cadrul competiției Miss OneLife, desfășurată la Bamboo Club din București, au mai fost acordate alte câteva premii, printre care Miss Popularitate, Miss Social Media, Miss DealShaker (titlu câștigat de reprezentanta României).

Detalii sunt disponibile pe pagina oficiala MISS ONELIFE – https://www.missonelife.com.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.