Miss OneLife, cel mai spectaculos concurs de beauty din 2019

Data: 15/11/2019 | Autor: .

Miss OneLife, cel mai spectaculos concurs de beauty din 2019 DSC00768

Ne aducem aminte de unul dintre cele mai importante evenimente organizate de echipa Fantastic Global Team in 2019, Miss OneLife. Peste 100 de oameni, parteneri OneLife, organizatori din partea Fantastic Global Team, specialiști în make-up, beauty, TV, PR & Marketing și vânzări, au fost implicați în organizarea Miss OneLife, prima competiție de frumusețe din lume desfășurată cu finanțarea asigurată aproape exclusiv cu moneda digitală OneCoin.

,,A fost un eveniment de amploare, cu 29 de concurente venite din toate colțurile lumii, care a necesitat un efort de organizare uriaș. Avioane, hoteluri, logistică, transport, make-up, transmisii live, evenimente conexe dedicate partenerilor, deplasări în scop turistic. Un întreg spectru de provocări care au fost depășite cu succes. Încă o dovadă că prin ecosistemul OneLife se pot derula parteneriate solide, contracte de business de anvergură internațională’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

În cadrul Miss OneLife, cele 29 de ambasadoare ale țărilor participante au vizitat, timp de două săptămâni, multe dintre obiectivele turistice din România și au participat la o serie întreagă de evenimente organizate de partenerii manifestării.

Titlul de Miss OneLife a fost câștigat de franțuzoaica Marcie Monfret, în vârstă de 27 de ani. Marcie Monfret a adunat cele mai multe voturi din partea juriului, din care au făcut parte reprezentanți ai țărilor participante la OneLife Balkan Event, sponsori și specialiști în domeniu. Marele premiu a constat într-o mașină de lux, de 100.000 de euro.

De profesie fotograf și realizator de film, Marcie (1,75 m/89-67-98) vorbește fluent franceza și engleza, are drept pasiune fotografia și ambiția ei este de a-și lansa propria linie de costume de baie.
În cadrul competiției au mai fost acordate alte câteva premii, printre care Miss Popularitate, Miss Social Media, Miss DealShaker (titlu câștigat de reprezentanta României).

,,Sunt fascinată de toate atracțiile turistice vizitate pe perioada șederii mele în România. Recomand tuturor francezilor să vină în România și să viziteze minunatele destinații turistice din această țară’’, a declarat Marcie Monfret.

Detalii sunt disponibile pe pagina oficiala MISS ONELIFE – https://www.missonelife.com.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.