Miss OneLife, fascinată de România: O țară incredibilă, care merită vizitată

Data: 22/04/2019 | Autor: .

Miss OneLife, fascinată de România: O țară incredibilă, care merită vizitată miss onelife Miss OneLife, fascinată de România: O țară incredibilă, care merită vizitată DSC00881 1024x576

De profesie fotograf și realizator de film, Marcie Monfret, în vârstă de 27 de ani, primul Miss OneLife din lume, s-a declarat uimită și fascinată de România. În cele două săptămâni petrecute în țara noastră, franțuzoaica și celelalte 28 de participante la prima competiție de frumusețe organizată de comunitatea OneLife au vizitat principalele obiective turistice din România, de la Casa Poporului și Centrul Vechi (București) la Castelul Bran, Castelul Peleș, Biserica Neagră din Brașov etc.

,,Sunt fascinată de toate atracțiile turistice vizitate pe perioada șederii mele în România. Recomand tuturor francezilor să vină în România și să viziteze minunatele destinații turistice din această țară’’, a declarat Marcie Monfret.

Franțuzoaica a devenit, pe 7 aprilie, prima câștigătoare a Miss OneLife, prima competiție de frumusețe organizată de comunitatea OneLife, care numără peste 3,5 milioane de oameni de pe cinci continente. La competiție au participat 29 de tinere din tot atâtea țări din întreaga lume, din China până în SUA.

miss onelife Miss OneLife, fascinată de România: O țară incredibilă, care merită vizitată miss onelife 2019 presa 3 683x1024 683x1024Marcie Monfret a adunat cele mai multe voturi din partea juriului, din care au făcut parte reprezentanți ai țărilor participante la OneLife Balkan Event, sponsori și specialiști în domeniu. Marele premiu a constat într-o mașină de lux, de 100.000 de euro.

De profesie fotograf și realizator de film, Marcie (1,75 m/89-67-98) vorbește fluent franceza și engleza și are drept pasiune fotografia.

Marcie este și antreprenor. În 2013 a inființat publicatia online “GIRLYS”, unde promovează tinerii artiști (designeri, make-up artiști, hair style-iști, designeri, etc.). De curand a înființat și a doua sa companie, specializata în branding-ul destinatiilor turistice din întreaga lume. Ca și fotograf, Marcie colaborează cu numeroase reviste, brand-uri și modele internaționale. Marcie a vizitat peste 50 de țări în ultimii 4 ani, imbinând cu succes profesia sa, business-ul și pasiunea. Marcie a lucrat și în televiziune, în cadrul emisunii “The queen of shopping” (“Les reines du shopping”) produs de televiziunea franceză.

Ambiția ei este de a-și lansa propria linie de costume de baie.

În cadrul competiției Miss OneLife, desfășurată la Bamboo Club din București, au mai fost acordate alte câteva premii, printre care Miss Popularitate, Miss Social Media, Miss DealShaker (titlu câștigat de reprezentanta României).

Detalii sunt disponibile pe pagina oficiala MISS ONELIFE ¬- https://www.missonelife.com.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.