Miss OneLife. Primele concurente au venit la București

Data: 1/04/2019 | Autor: .

miss onelife Miss OneLife. Primele concurente au venit la București 56162063 2308644682750279 6840959510329163776 n

Primele concurente la Miss OneLife, ambasadoarele unor țări din întreaga lume, au sosit deja la București. Echipa de la Fantastic Global Team le-a întâmpinat la aeroport și le-a condus spre Hotelul Premier Palace, acolo unde vor avea cantonamentul oficial.

Miss OneLife este primul astfel de eveniment din lume organizat cu ajutorul criptomonedei OneCoin.

Concurente din 30 de țări sunt așteptate să participe la unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen organizate vreodată în România, ce va avea loc pe 7 aprilie, la Bamboo Club din București.

Detalii despre Miss OneLife 2019 aflați de pe site-ul oficial missonelife.com

Miss OneLife reprezintă unul dintre evenimentele inedite organizate cu ocazia OneLife Balkan Event. Peste 1000 de oameni de afaceri români și străini, parteneri OneLife, se vor afla la București între 5-7 aprilie. 

OneLife Balkan Event va debuta oficial pe 5 aprilie, cu OneLife Gala Dinner, eveniment organizat la Hotel Premier Palace.

Pe 6 și 7 aprilie, vor avea loc sesiunile OneLife Balkan Event,  unde speakeri din 14 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Republica Moldova, Slovenia, Slovacia, Croația, Bosnia, Macedonia, Ungaria etc. vor prezenta participanților noi informații despre evoluția comunității de business OneLife, la care au aderat peste 3,5 milioane de oameni din toată lumea, despre noua platformă de e-commerce DealShaker.com, despre moneda digitală OneCoin și despre pachetul educațional derulat de One Academy.

La OneLife Balkan Event au fost puse in vânzare un număr de 900 de bilete GOLD și numai 100 de bilete VIP care oferă acces la OneLife Gala Dinner, unde vor fi multe surprize, inclusiv o tombolă cu câteva premii extraordinare.

Rezervati-va biletele din timp, pe https://fantasticglobalteam.ro/onelife-balkan-event-in-bucharest-the-first-onelife-regional-event-in-europe/

Luca Miatton, Mariana Lopez de Waard, Mihail Petrovic, Dinos Bakalis, Damir Topic, Gunther Triebel și Dina Sinyagina se vor afla printre speakerii evenimentului organizat la București, între 5-7 aprilie 2019.

,,După Paris și Barcelona, Bucureștiul va fi, timp de trei zile în atenția a peste 3,5 milioane de oameni de afaceri și investitori din întreaga lume, parteneri OneLife. Vrem să dovedim că avem o comunitate de business solidă, puternică și focusată pe dezvoltarea unor parteneriate de viitor’’, afirmă Cristi Călina, OneLife Romanian Diamond.

 

 

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.