Noua platformă Dealshaker.ro, lansată oficial. Susținem producătorii și comercianții români

Data: 25/05/2020 | Autor: .

Noua platformă Dealshaker.ro, lansată oficial. Susținem producătorii și comercianții români  Noua platformă Dealshaker.ro, lansată oficial. Susținem producătorii și comercianții români dealshakerFantastic Global Team lansează o nouă platformă web multimedia, Dealshaker.ro, prin intermediul căreia își propune să promoveze ofertele de produse și servicii ale producătorilor și comercianților români prezenți pe platforma de e-commerce DealShaker.com

Pe Dealshaker.ro veti gasi produsele si serviciile comerciantilor romani care au aderat la comunitatea OneLife si care isi vand produsele catre un public potential de 3,6 milioane de membri OneLife.

Dealshaker.ro integrează cele mai noi tehnologii web pentru a oferi utilizatorilor o experiență optimă de e-commerce, furnizată de platforma Dealshaker.com.

,,Ne propunem să promovăm, prin intermediul DealShaker.ro, toate ofertele partenerilor OneLife din România și Republica Moldova, cu scopul de a contribui la consolidarea comunității de business OneLife din cele două țări’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

,,Suntem convinși că, în actualele condiții economice, să cumperi produse românești trebuie să devină un fenomen național, menit să stimuleze creșterea economică a României pe baze sănătoase și predictibile”, a mai spus Călina.

OFERTELE DE PE DEALSHAKER.RO

Noua platformă Dealshaker.ro, lansată oficial. Susținem producătorii și comercianții români chrome ynkcKE8HjoSite-ul web DealShaker.ro funcționează ca o platformă de promovare a ofertelor postate de partenerii OneLife din Romania și Rep. Moldova pe platforma de e-commerce DealShaker.com, acolo unde sunt prezenti peste 3,6 milioane  de potentiali clienti, membri OneLife.

Pe DealShaker.ro poți găsi toate produsele ,,made in Romania”, de la produse artizanale și miere de albine la mașini de lux, apartamente, terenuri, automobile, materiale de construcții, servicii juridice, contabile etc.

Ofertele le poți căuta pe cuvinte cheie, după comercianți, după preț, țară etc.

Mai mult, în următoarele zile veți putea accesa ofertele pe bază de geolocație, astfel încât să puteți urmări, pe hartă, care sunt cele mai interesante oferte din zona geografică în care vă aflați.

Toate tranzacțiile prezentate pe DealShaker.ro se efectuează direct pe platforma de e-commerce Dealshaker.com,  într-un mediu complet securizat.

,,Spre deosebire de alte platforme de e-commerce, DealShaker.com vine cu un avantaj important. Moneda etalon pentru tranzacționare o reprezintă OneCoin, o monedă digitală adoptată de comunitate OneLife, din care membrii DealShaker fac parte. DealShaker permite, astfel, comercianților și clienților care dețin OneCoin să facă plăți extrem de rapid, în mai puțin de 1 minut, în combinații de preț care includ monede One și numerar, astfel că bunurile și serviciile sunt tranzacționate la prețuri extrem de atractive’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

OFERTE ATRACTIVE PE DEALSHAKER.RO

Noua platformă Dealshaker.ro, lansată oficial. Susținem producătorii și comercianții români chrome AoYHVUmY7vPe platforma Dealshaker, ca peste tot în economie, funcționează regulile cererii și ofertei. Membrii comunității sunt cei care decid cu ce produse și servicii vin în această platformă. Fiecare își alege strategia, fără nicio intervenție din partea nimănui.

,,Este o piață liberă, însă incomparabil mai sigură decât oricare alta. Asta pentru că partenerii OneLife știu exact cu cine fac afaceri și au garanția că plata se face instantaneu, nu există blocaj financiar etc.’’, a declarat Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond.

,,Este important de spus că, pe ansamblu, prețul produselor și serviciilor vândute pe DealShaker ajunge să fie cu mult, foarte mult, mai scăzut decât pe platformele clasice de vânzări’’, a mai declarant Ochenatu.

De la cazarea și masa într-un hotel de lux în București, la închirierea unui autmobil și la achiziția de terenuri, indiferent de produse, servicii, afacere ai face, pe ansamblu vei descoperi că e mai avantajos să faci business în acest sistem.

DESPRE FANTASTIC GLOBAL TEAM

Fantastic Global Team, echipa care dezvoltă platforma de promovare DealShaker.ro, s-a consacrat în ultimii ani drept unul dintre cei mai importanți promotori ai ecosistemului blockchain și al monedei digitale OneCoin in Romania.

Fantastic Global Team a organizat, in ultimii ani, peste 800 de evenimente dedicate comunității OneLife, de la târguri, expoziții, road-show-uri, conferințe, traininguri și programe de promovare pentru partenerii OneLife, oameni de afaceri din toate domeniile de activitate.

Puteți urmări activitatea echipei noastre pe platforma Fantasticglobalteam.ro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.