Noul DealShaker.com, pregătit de lansarea oficială

Data: 5/10/2018 | Autor: .

noul dealshaker.com, pregătit de lansarea oficială Noul DealShaker.com, pregătit de lansarea oficială dealshaker 1024x577

DealShaker.com, una dintre cele mai dinamice platforme de ecommerce din lume, va fi relansată în curând sub o nouă formă, multimedia, interactivă.  

Primele imagini cu noua platformă vin să confirme noile facilități oferite clienților.

Dincolo de noul layout, mult mai simplu, dinamic și accesibil de pe orice dispozitiv, DealShaker va permite utilizatorilor să își promoveze mult mai eficient produsele și serviciile, inclusiv prin integrarea cu rețelele sociale.

Mai mult chiar, DealShaker.com va avea propria platformă social-media, prin intermediu căreia comercianții și clienții vor discuta în direct, prin chat, despre produsele și serviciile contractate.

Noua versiune DealShaker.com va permite, totodată, găsirea celor mai bune oferte în funcție de criteriile stabilite de utilizator, inclusiv prin geolocație. Altfel spus, vom afla, instant, ce produse și servicii sunt disponibile în zona în care ne aflăm.

Duncan Arthur, project managerul DealShaker, declara, la DealShaker Expo de la Brașov, că platforma va include și un segment de licitații de tip eBay, cu plata în OneCoin, dar și facilități de plată de tip PayPal.

DealShaker.com va avea și o versiune în limba română dedicată zecilor de mii de comercianți din țara noastră care fac afaceri profitabile cu OneCoin.

În DealShaker.com, peste 3,5 milioane de oameni din 194 de țări au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală OneCoin.

În ultimul an, la nivel internaţional, numărul tranzacţiilor cu OneCoin a crescut de la 7 milioane la 150 de milioane, platforma înregistrând un rulaj de peste 3 miliarde de euro.

Potrivit Fantastic Global Team, România este una dintre țările în care DealShaker cunoaște o popularitate în creștere. În prezent, peste 30.000 de români dețin moneda OneCoin și efectuează tranzacții profitabile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.