O masă caldă pentru copiii sărmani și bătrânii din Moldova

Data: 19/11/2019 | Autor: .

O masă caldă pentru copiii sărmani și bătrânii din Moldova  O masă caldă pentru copiii sărmani și bătrânii din Moldova masacaldaEchipa Fantastic Global Team s-a aflat zilele trecute în Rep. Moldova acolo unde, dincolo de întâlnirile cu mediul de afaceri, de prezentarea oportunităților oferite de platforma DealShaker și moneda digitală OneCoin, a căutat să afle detalii despre situația socială din această provincie tradițională românească, cu scopul de a pregăti un amplu program umanitar.

În urma discuțiilor cu oamenii de afaceri, s-a realizat și primul pas în acest proiect. În baza unui parteneriat cu Restaurantul Amour din Soroca, membrii OneLife România s-au angajat să asigure o masă caldă pentru copiii sărmani și pentru bătrânii din această localitate.

,,Este un prim pas, un semnal pe care îl dăm comunității OneLife în sensul dezvoltării unui amplu program de susținere a celor aflați în nevoie. De la o masă caldă la rechizite, cadouri pentru Moș Crăciun și alte inițiative, ne dorim să oferim tot sprijinul copiiilor aflați în dificultate, bătrânilor care reușesc cu greu să trăiască cu pensiile mici, în condiții de sărăcie cumplită’’, a declarat Cristi Călina, OneLife Romanian Blue Diamond.

Dacă și dumneavoastră doriți să susțineți campania Fantastic Global Team, o puteți face cumpărând cupoanele disponibile la adresa

https://dealshaker.com/en/deal/serviciile-restaurantului-amour-cuponul-reprezinta-70-din-costul-serviciilor/cu9C0r-NEifFqfcyqGE4ItK*sqXIkwFrnqKrVtbI5E4~?fbclid=IwAR38N_5mHfzSRmhV5eHgf5v1hQQ53R2bdywSQRds0qDBzz1i_94RS2-WUOs

Restaurantul AMOUR este gata să ofere o masă caldă in fiecare săptămână, începînd cu 01.12.2019 in zilele de sîmbata, în local şi la pachet celor ce nu se pot deplasa la domiciliu sau in alte instituții unde se află, precum cămine de bătrâni sau centre pentru copii.

Restaurantul AMOUR este gata sa ofere in fiecare sîmbătă de la 50-100 porții. Unde se va oferi felul 1, felul 2, si un mic desert, chifla şi ceai.

Dupa ce cumparati cupoanele va rugam sa le si cititi sau sa le trimiteti pe adresa de corespondenta a comerciantului.BIN CODE D0617FA07C

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.