Oamenii de afaceri și parteneri OneLife din zona Vâlcea au participat la OneLife Events Râmnicu Vâlcea

Data: 8/03/2021 | Autor: .

Oamenii de afaceri și parteneri OneLife din zona Vâlcea au participat la OneLife Events Râmnicu Vâlcea 156786853 3981847905198155 7396343935020085276 nOamenii de afaceri și parteneri OneLife din zona Vâlcea au participat, zilele trecute, la OneLife Events Râmnicu Vâlcea, cel mai important maraton de business organizat vreodată în oraș.

Pe parcursul a trei zile, echipa OneLife România a prezentat reprezentanților IMM-urilor din zonă oportunitățile de afaceri disponible pe platforma DealShaker.ro și pe platforma internațională Dealshaker.com, acolo unde își vor putea prezenta produsele și serviciile către un public potențial de peste 4 milioane de membri OneLife.

Prin intermediul celor două platforme, oamenii de afaceri locali pot face afaceri profitabile, își pot extinde clientela și pot genera relații de business cu cei peste 40.000 de români care dețin moneda digitală OneCoin dar și cu membri OneLife de pe cinci continente.

,Ne-am propus să aducem în același loc, la Rămnicu Vâlcea, pe comercianții și deținătorii de monede OneCoin și ne bucurăm să constatăm că s-a anunțat un număr semnificativ de participanți, pe tot parcursul celor trei zile. Este o nouă confirmare a faptului că tot mai mulți oameni de afaceri,  în principal mici comercianți și clienți, au înțeles potențialul afacerilor derulate prin DealShaker’’, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Blue Diamond.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. DealShaker.com și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse.”, a declarat Cristi Călina, Country Manager Dealshaker Romania.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a declarat Ioana Ochenatu, OneLife Romanian Diamond.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.