One Academy: Cum să investim inteligent, mai ales în perioade economice dificile

Data: 29/11/2018 | Autor: .

One Academy: Cum să investim inteligent, mai ales în perioade economice dificile riscuri economiceCriza economică din 2008-2010 a zdruncinat puternic convingerile oamenilor privind investițiile în vreme de criză. În prezent se discută despre o nouă posibilă criză care ar putea să apară în următorii ani. Ce e de făcut? Cum ne protejăm, ce planuri de investiții sunt cele mai eficiente în astfel de situații?

Criza din 2008-2010 a fost atat de profundă încât a lăsat o amprentă adâncă în toate aspectele bunăstării noastre sociale, economice si politice. Nu există persoană fizică, instituție , bancă sau companie care să nu fi simțit efectele dezastruoase ale crizei.

Această criză, fiind cea mai severă de la marea depresiune până în prezent, a ridicat o serie de probleme care trebuie rezolvate pentru a evita aceleași greșeli în viitor. Întrebarea cea mai pertinentă rămâne- din ce cauză apar crizele financiare?

Răspunsul este variat. În timp ce motivul imediat ar putea fi o explozie a bulei pieței de valori, neplata datoriilor unei țări sau prăbușirea unei valute, pe termen lung , motivele sunt de obicei mult mai vaste și mai complexe. În orice caz, o criză financiară poate elimina averile multor investitori și poate cauza pierderea credibilității instituțiilor în ochii lumii.

Unul dintre factorii care amplifică efectele negative ale unei crize financiare este selectarea necorespunzătore a activelor portofoliilor unor investitori. Un investitor înțelept ar trebui să caute un portofoliu imun la astfel de condiții de credibilitate instituțională scazută și performanța de stoc necorespunzătoare. Investiția în timp de criza economică dificilă ,are nevoie cel puțin la început de opțiuni care să vă mențina ”pe partea sigură”.

Vă puteți proteja averea și o puteți face să devină prosperă în aceste vremuri dificile prin diversificarea portofoliului dv., printr-un plan structurat de investiții,descoperirea noilor produse cum ar fi criptovaluta, aurul și argintul.

Pentru a afla cum să protejați investițiile, vă invităm să descoperiți pachetul educațional One Academy –ghidul dv.pentru a deveni un investitor înțelept și informat!

Acoperind metodologii, concepte teoretice și practici folosite de majoritatea comercianților de succes din întreaga lume, materialele noastre complete de educație vă vor ajuta să stăpâniți instrumentele și să dobandiți abilitățile necesare pentru a profita de tranzacționarea pe piața financiară.Mai mult, tutorialele noastre vă vor cufunda în interesantul domeniu a unuia dintre ‘cele mai tari’ active din lumea financiară, care a câștigat popularitate în masă în ultimii ani – criptovaluta.

Pachetul educațional One Academy conține 5 nivele, fiecare dintre ele împărțite în 3 capitole. Acestea acoperă domenii cum ar fi tipurile de active, tipurile de piețe financiare, de analiză financiară și instrumentele de evaluare ale activelor și ale prețurilor. Cu cât mai superior este nivelul și cu cât mai avansat este materialul prezentat, cu atat mai valoroase sunt cunoștintele pe care le veti obtine. Pentru a accesa pachetele One Academy, luați legătura cu echipa Fantastic Global Team.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.