One Academy. Cum să profităm de o rentabilitate echilibrată

Data: 12/12/2018 | Autor: .

One Academy. Cum să profităm de o rentabilitate echilibrată one academy One Academy. Cum să profităm de o rentabilitate echilibrată risc investional

A existat întotdeauna o relație între riscul și investiția pe care o facem. Aceasta înseamnă că dacă un investitor dorește să câștige recompense mai mari, el va trebui să ia în considerare investiția în active care implică un risc mai mare. Nu există alt mod de a câștiga recompense mari. Cei care investesc în active cu risc scăzut, obțin recompense scăzute, afirmă experții de la One Academy.

Alocarea activelor este strâns legată de risc și de rambursare precum și de rolul pe care îl joacă în construcția portofoliului . Produsele de bază nu ar trebui să fie abordate ca o investiție autonomă, ci ca o parte a imaginii de ansamblu , un component de alocare a activelor.

Exista practic două teorii de investiții pe care se întemeiază alocarea activelor. Prima este Teoria Portofoliului Modern (MPT) și a doua este Ipoteza Pieței Eficiente. (EMH). Conform teoriei portofoliului modern, un investitor nu ar trebui să evalueze riscul și rentabilitatea

unei investiții autonome. El ar trebui să evalueze acest lucru prin menținerea riscului global și a rentabilității portofoliului său. Dacă un investitor rațional se confruntă cu două investiții cu randamente identice dar unul implică riscuri mai mari, atunci el o va alege pe cea mai puțin riscantă.  În consecință, investitorul trebuie să aleagă investiția cu cel mai scăzut risc. Vice versa – dacă două active au profiluri de risc identice dar unul oferă rentabilitate mai mare decât celălalt, atunci investitorii raționali îl vor alege pe cel care oferă mai multă rentabilitate.

Harry M. Markowitz,cel care a câștigat premiul Nobel în economie în anul 1990, este persoana din spatele teoriei portofoliului modern. Deși principiile de bază ale acestei teorii pot părea prea simple din perspectiva noastră, atunci când au fost introduse pentru prima dată, în anii 60 ,au fost considerate revolouționare. De atunci MPT a fost îmbunătățită în mare măsura. Teoria MP introduce conceptul de corelare care este baza pentru metode mai avansate de modelare cum ar fi regresia econometrică.

Pentru investitorii cărora le place riscul ridicat, investiția în produse de bază pe termen scurt poate fi o bună alegere. În timp ce pe termen lung, de obicei, produsele de baza ar fi o investiție stabilă și profitabilă care protejează împotriva inflației, prețurile lor sunt foarte volatile pe termen scurt. Majoritatea persoanelor care se implică în tranzacțiile cu mărfuri pe termen scurt, cu scopul obținerii de profit rapid cu risc ridicat se numesc speculanți. În timp ce conotația cuvântului speculant v-ar putea face să credeți că aceștia sunt oameni care au pariat orbește, chiar dacă prețul va crește sau scade, această stereotipie nu poate fi mai adevărată. Majoritatea speculanților, nu toți, sunt comercianți cu experiență și cu multe cunoștințe în analiza prețurilor activelor. Pentru a fi profitabil în mijlocul speculanților cu cunoștințe superioare, trebuie să învățați lecția și să utilizați instrumentele disponibile, de analiză a pieței în mod inteligent și rapid.

Bineînteles, mărfurile sunt volatile și destul de riscante pe termen scurt. Cu toate acestea, dacă urmărim principiul diversificării și le adăugăm la un portofoliu care include obligațiuni, acțiuni, valute și criptovalute, atunci mărfurile vor obține un benefiiu din această diversificare și acesta va compensa volatilitatea.

Dacă doriți să minimalizați riscul și să evitați riscul ridicat , opțiunea cea mai sigura ar fi să angajați un intermediar experimentat în gestionarea activelor, cum ar fi un fond mutual care investește într-o gramadă de produse. Bineînteles , aceasta presupune un cost suplimentar.

Vreți să aflați mai multe amănunte despre riscul de investiție? Alegeți pachetul educational One Academy.

Acoperind metodologii, concepte teoretice și practici folosite de majoritatea comercianților de succes din întreaga lume, materialele multimedia One Academy vă vor ajuta să stăpâniți instrumentele și să dobandiți abilitățile necesare pentru a profita de tranzacționarea pe piața financiară.Mai mult, tutorialele noastre vă vor cufunda în interesantul domeniu a unuia dintre ‘cele mai tari’ active din lumea financiară, care a câștigat popularitate în masă în ultimii ani – criptovaluta.

Pachetul educațional One Academy conține 5 nivele, fiecare dintre ele împărțite în 3 capitole. Acestea acoperă domenii cum ar fi tipurile de active, tipurile de piețe financiare, de analiză financiară și instrumentele de evaluare ale activelor și ale prețurilor. Cu cât mai superior este nivelul și cu cât mai avansat este materialul prezentat, cu atat mai valoroase sunt cunoștintele pe care le veti obtine.

Pentru a accesa pachetele One Academy, luați legătura cu echipa Fantastic Global Team.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.