One Ecosystem Business Presentation. Sambata, 9 aprilie, in Bucuresti

Data: 8/04/2022 | Autor: .

One Ecosystem Business Presentation. Sambata, 9 aprilie, in Bucuresti 277746046 5234328019950131 7748181667549366574 n

One Ecosystem România vă învită sămbătă, 9 aprilie, la un nou One Business Presentation. Evenimentul se va desfășura la Palatul Odeon din București, de la ora 11:00.

Cu ocazia evenimentului, echipa One Ecosystem România v-a prezenta participanților oportunitățile de afaceri disponibile pe platforma DealShaker.ro și pe platforma internațională Dealshaker 2.0, acolo unde își vor putea prezenta produsele și serviciile către un public potențial de peste 4 milioane de membri OneEcosystem.

Tot cu această ocazie vor fi prezentate și noutățile pentru parteneri lansate odată cu OneEcosystem Gala, desfășurată zilele trecute la București.

,,La fel ca la One Ecosystem Gala, ne așteptăm ca și evenimentul de sâmbătă să fie unul dinamic, cu oameni frumosi si deschisi la nou , oameni care au inteles ca e mai bine sa te alaturi cat mai devreme unei miscari care deja a schimbat viata multor parteneri’’, a declarat Cristi Călina, One Ecosytem Romanian Blue Diamond.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. Noua platformă DealShaker 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse.”, afirmă Camelia Marc, One Ecosytem Romanian Blue Diamond.

,,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One’’, a declarat Ioana Ochenatu, OneEcosystem Romanian Diamond.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.