One Ecosystem Gala România, un eveniment de succes

Data: 3/04/2022 | Autor: .

One Ecosystem Gala România, un eveniment de succes CamtasiaStudio 2WWtz0WDExPeste 200 de parteneri One Ecosystem din Romania, Italia, Bulgaria, Rep. Moldova, Polonia si alte țări din întreaga lume au participat, duminică, la One Ecosystem Gala România. A fost un eveniment de business & networking în cadrul căruia participanții au discutat despre evolutia comunitatii de business One Ecosystem si despre avantajele platformei de e-commerce DealShaker.

Evenimentul a pozitionat intregul ecosistem pe o traiectorie de business de viitor, cu o gamă largă de produse și servicii care vin în întâmpinarea nevoilor partenerilor One Ecosystem din întreaga lume.

One Ecosystem Gala România, un eveniment de succes CamtasiaStudio oN9A8GbYQeÎn era digitalizării, a Industry 4.0, One Ecosystem vine să rescrie standardele în domeniu. O platformă de e-commerce de succes, o monedă digitală predictibilă, o academie de business și un întreg pachet de evenimente B2B sunt doar câteva dintre atuurile noului One Ecosystem.

Reprezentanții One Ecosystem România au afirmat că DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat.

DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este One.

One Ecosystem Gala România, un eveniment de succes CamtasiaStudio McHVjNQG2HCu ocazia One Ecosystem Gala România, partenerii One din țara noastră au făcut o donație de 100.000 de monede One colegilor lor din Ucraina, țară puternic afectată de război. Cu acești bani, parternerii ucraineni vor putea achiziționa alimente, produse sanitare, materiale de construcții și alte produse necesare în această perioadă dificilă.

One Ecosystem Gala România, un eveniment de succes CamtasiaStudio zo7bHqoMvwÎn DealShaker si pe platforma DealShaker.ro, peste 3,7 milioane de oameni din 194 de țări, printre care se află și peste 40.000 de români, au ales să tranzacționeze bunuri și servicii la prețuri promoționale, folosind moneda digitală One.

One Ecosystem Gala România, un eveniment de succes CamtasiaStudio oN9A8GbYQeOne Ecosystem Gala România, un eveniment de succes CamtasiaStudio wNEzffd2G2One Ecosystem Gala România, un eveniment de succes CamtasiaStudio 0gonLDGn2J

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.