One Ecosystem Romania ajunge la Pitesti! Află totul despre oportunităţile DealShaker

Data: 17/09/2021 | Autor: .

One Ecosystem Romania ajunge la Pitesti! Află totul despre oportunităţile DealShaker 241973797 4553372381379035 7714654657575111708 n

Experţii OneEcosystem Camelia Marc şi Maria Tudor, vor susține astăzi, în Piteşti, un training intensiv pentru comercianții și partenerii care vor să adere sau sunt deja prezenți în ecosistemul de business OneEcosystem.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Argeş, incepand cu ora 18.00.

Echipa OneEcosystem România va prezenta reprezentanților IMM-urilor din zona Argeşului si judetele din jur oportunitățile de afaceri disponibile pe platforma DealShaker.ro și pe platforma internațională Dealshaker.com, acolo unde își vor putea prezenta produsele și serviciile către un public potențial de peste 4 milioane de membri OneLife.

,În această perioadă plină de provocări, comerțul online a crescut semnificativ. Noua platformă DealShaker.com 2.0 și platforma Dealshaker.ro au potenţialul de a deschide românilor accesul la noi pieţe economice în care să tranzacţioneze bunuri şi servicii la costuri reduse. La OneEcosystem Events Argeş, încercăm să ducem experiența online mai departe, să cream cadrul necesar interacțiunii fizice, relațiilor de business, discuțiilor dintre partenerii OneLife”, a declarat Camelia Marc, OneLife Romanian Diamond.

,DealShaker este mai mult decât o platformă de e-commerce în care cererea și oferta își găsesc locul într-un mediul complet securizat. DealShaker reprezintă o comunitate de parteneri de business bine închegată, cu valori comune, oameni din toată lumea care văd dincolo de perspectivele economiei clasice, care au înțeles potențialul uriaș generat de blockchain și ecosistemul monedelor digitale, cum este OneCoin’’, a mai declarat aceasta.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.